Vijeće roditelja

ŠKOLA NOGOMETA – VIJEĆE RODITELJA

Uoči godišnje Skupštine kluba, odražan je osnivački sastanak Vijeća roditelja. Za predsjednika je izabran Zoran Keserović, a za koordinatora sa mlađim pogonima Pejo Vidak. Oboje su potom izabrani u Upravni odbor kluba. Uskoro ćemo objaviti cijelu shemu ustrojstva Vijeća roditelja pri Školi nogometa.

VIJEĆE RODITELJA:

U suradnji sa tajnikom kluba izrađuje Pravilnik o radu Vijeća roditelja;

Aktivnim djelovanjem u Upravnom odboru kroz izabrane predstavnike (voditelj Vijeća roditelja i koordinator za mlađe kategorije) sudjeluje u kreiranju ciljeva kluba;

U suradnji sa sektorom Organizacija takmičenja vodi brigu o organizaciji utakmica mlađih kategorija;

U suradnji sa tajnikom kluba izrađuje Pravilnik o članarini;

Predlaže i sudjeluje u nabavci sportske opreme;

Kroz izabrana tijela u Vijeću roditelja priprema svu potrebnu dokumentaciju za registraciju Škole nogometa – ljeto 2011.

Nakon registracije Škole nogometa preuzima organizacijske poslove, ima vlastiti žiro-račun, brine se o financijskom poslovanju i svim ostalim aspektima rada Škole, naravno u sastavu N.K. Lekenik;

Foto galerija sa osnivanja Vijeća roditelja (22. 02. 2010.)

vijeÄ_e-roditelja1.jpg

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Zvonko begić lipanj 26, 2013 u 14:42

Poštovani,
Čitam Vaš rad vijeća roditelja. Možete li mi molim Vas pomoći savjetom kako da i mi osnujemo vijeće roditelja u našem klubu. Ja sam iz Posušja u Bosni i Hercegovini i imamo nogometni klub ali na žalost klub nema uprave tako da i sada sami roditelji brinu o djeci tj, njihovoj opremi i treniranjima. Zanima me kome bi bilo dobro da se obratimo za početak.
S poštovanjem Zvonko Begić

Odgovori

Ostavi komentar