Navijači 2008-2010

navijaÄ_i2.jpg

Dugi niz godina klubu nedostaje prava, motivirajuća podrška s tribina (ili uz ogradu, sa stepenica…). U tekućoj, 2009. to se ozbiljno (na našu radost) promijenilo. Krenulo je još u prošloj sezoni, kada su seniori osvajali II. ŽNL i kada su uz gledatelje, klub pratili i navijači oboružani zastavama i trubama među kojima su prednjačili naši Poljanci.

navijaÄ_i3.jpg

U sjećanju su prije svega utakmice u Pešćenici i zadnje kolo kod kuće kada su bili u najvećem broju. Zajedno smo proslavili naslov prvaka, častili se i pjevali, a onda smo zajedno krenuli u I. ŽNL.

navijaÄ_i10.jpg

navijaÄ_i4.jpg

Odmah u prva dva gostujuća kola vidjeli su se brojni poklonici kluba, brojniji na terenu i od domaćih navijača. Ponukan brojnim poklonicima, klub je ubrzo osigurao prijevoz autobusom na gostujuće utakmice za igrače i navijače, da svi skupa i sigurnije dođemo na tekmu.

navijaÄ_i-14.jpg

Kako se nova sezona zahuktavala, rezultati seniora poklapali sa očekivanjima, tako su i navijači postali još brojniji i glasniji na domaćem terenu gdje seniori nisu izgubili niti boda niti primili pogodak čemu su i oni sigurno doprinjeli. Navijači su se ujedinili pod klupskom zastavom i imenom Blue Angels među kojima prednjače juniori, čuje se skandiranje i bodrenje i to je put koji vodi klub prema uspjesima.

Zato velika hvala svima navijačima koji nas bodre na našim utakmicama, još samo da se poveća broj posjetitelja na utakmicama mladeži koji također odmah bolje zaigraju, kad ih netko gleda i prati. Zajedno smo JAČI!!!

navijaÄ_i13.jpg

navijaÄ_i-1.jpg

navijaÄ_i7.jpg

navijaÄ_i15.jpg

navijaÄ_i-9.jpg

navijaÄ_i8.jpg

publika.jpg

Ostavi komentar