Priopćenje za medije vezano za utakmicu 1/8 finala Hrvatskog nogometnog Kupa protiv HNK Hajduk (Split), u Lekeniku 28. 10. 2015.

24. listopada 2015.

Poštovani,

približava  nam se sportski događaj godine važan za Lekenik i Sisačko-moslavačku županiju. U srijedu 28.10. 2015. NK Lekenik će u 1/8 finala Hrvatskog Kupa ugostit splitski Hajduk.

Riječ je o najvećoj utakmici u 86-godišnjoj povijesti lekeničkog kluba, stoga su i pripreme za istu ozbiljno shvaćene kako bi bili pripremljeni svi sportski, tehnički i sigurnosni aspekti.

Kako je nogometno igralište NK Lekenika okruženo osnovnom školom, Dječjim vrtićem i SOS Dječjim selom, morali smo poduzeti brojne sigurnosne mjere o kojima ćemo Vas u narednim danima izvijestiti pa Vas i ovim putem zamoljavamo da isto vi učinite prema vašim čitateljima/gledateljima/slušateljima. Propisani su i osigurani posebni ulazi i parkirališne zone za navijače Lekenika i Hajduka, predstavnike medija i ostalih službi. Također, sve obavijesti o utakmici bit će dostupne na našoj web stranici www.nk-lekenik.hr.

Karte za Kup utakmicu NK Lekenik – HNK Hajduk (Split) moći će se kupiti na dan utakmice. Klupske blagajne će biti otvorene od 12:00 h kod stadiona. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Akreditacije za medije

Pozivamo sve predstavnike medija koji žele pratiti spomenutu utakmicu sa stadiona NK Lekenika,

da svoje zahtjeve za akreditacije pošalju na email: bantolec1@gmail.com  do utorka, 27.10. do 14,00 h, a iste će biti odobrene isti dan. Akreditacije će se moći podignuti u prostoru Narodne knjižnice Lekenik na samom ulazu u ŠRC Lekenik (ulica H. Gmeinera) uoči utakmice. U prilogu je i zahtjev za akreditaciju. Osiguran je i live streaming sa utakmice. Link će biti na klupskoj web stranici.

Sve informacije za medije na kontakte:

Božidar Antolec , Mob: 098/788-177

e-mail: bantolec1@gmail.com