Post image for Hajduk Split u Turopolju 28.10.2015.

Hajduk Split u Turopolju 28.10.2015.

8. listopada 2015.

Nakon neponovljive i nevjerojatne pobjede protiv Vinogradara u Lekenik i Turopolje stižu “Splitski Bili”. Uistinu pravi nogometni spektakl. Najatraktivniji protivnik Lekenika u svojih 85. godini postojanja. Sigurno je da će momčad Zorana Buinca dati i pokazati 150% jer oni drugačije neznaju i nežele. Momčad koja je već igrala protiv daleko boljih i više rangiranih protivnika od sebe kao što su Međimurje, Segesta, Gorica, Vinogradar, Bistra, Rijeka, Hajduk će biti kruna, odnosno “točka na i” ne samo igrača i trenera već i cijelog kluba i mjesta. Veliko je to priznanje za rad u klubu. Velika prezentacija mjesta. Zato dođite 28.10. u 14:00 sati i podržite “plave”. Vaša podrška će im trebati.

Lekenik se pobijedom protiv Vinogradara praktički krenuo pripremati za tu utakmicu jer u prvenstvu momčad Lekenika je ipak za klasu viši u kvaliteti, snazi i dužini klupe u odnosu na protivnike.

Utakmica za Hajduk dolazi tri dana prije Jadranskog derbija u Splitu HNK Hajduk – HNK Rijeka . Inaće 28.10. je i 65. ruđendan Splitske navijačke skupine Torcida.

Više o ulaznicama, cijenama i pretprodaji u tjednu koji slijedi.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: