Post image for LUDILOOOOO U 122. minuti utakmice za okršaj sa Splitskim Hajdukom,……

LUDILOOOOO U 122. minuti utakmice za okršaj sa Splitskim Hajdukom,……

23. rujna 2015.

Screen Shot 2015-09-23 at 22.42.40

Seniori Lekenika pobijedili su momčad Vinogradara nakon što su od 28. minute igrali sa igračem manje. Crveni karton dobio je Korečić zbog preoštrog starta. Do 28.minute momčadi su bile podjednake. Vrijedi zabilježiti prečku Štuleca u 20. minuti. U 30. minuti najopasnija prilika Lekenika. Živčić je petom u petercu uposlio Cerjaka koji nije uspio pucati iz teške situacija. Nakon toga na terenu je postojala jedino momčad Vinogradara dok su se Lekeničani fokusirali na obranu i moguće kontre. Do kraja poluvremena gosti prijete iz još dvije velike prilike ali bez pogotka.

18.jpg

Nastavak je bio u istom “zelenom” tonu. Gosti prijete ali u tih 45 minuta vrijedi spomenuti četiri izgledne prilike. Štulec je ponovno pogodio prečku dok Medven glavom pored gola. U ostale dvije prilike vratar Lekenika bio je uspješniji. U produžecima nastavlja se sve isto. Hrabri Lekeničani grčevito brane svoja vrata. Vrlo disciplinirani i pravovremeni. Svi su čekali penale. Snaga je bila na izmaku sa obje strane, a onda u 122. minuti Radošević je ispucao loptu, gostujući branič nespretno reagirao na centru, odnosno dirao loptu rukom. Ivan Gajdek je pukno sa 40. metara i iznenadio zaspalog vratara Vinogradara. Na tribinama je izbilo ludilo jer ovakvom kraju nitko se nije nadao.

Vinogradar je bio tokom cijele utakmice bolji i konkretniji. Igrač više bio je velika prednost ali loša koncentracija u napadu koštala ih je pobjede. Ponovno je vrijedilo pravilo, ako ne zabiješ, primiš. Bio je to prvi pravi udarac Lekenika u gol gostiju. Bila je ovo najveća pobjeda Lekenika u svojoj 85. godišnjoj povijesti ali to nije kraj. Sljedeći protivnik Lekenika je Hajduk Split. Utakmica se igra 28.10.2015. u Lekeniku. Početak utakmice je u 14:30 sati.

16.jpg

Čestitke igračima, stručnom stožeru na pobijedi!

Galeriju možete pogledati ovdje. Video pogotka možete pogledati ispod.

Zapisnik sa utakmice pogledajte ovdje.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: