Banovac – Lekenik 0:6

17. svibnja 2015.

Seniori Lekenika sa lakoćom su riješili momčad Banovca u Glini. Nakon prvog poluvremena Lekenik je imao već prednost od 2:0, a do kraja utakmice postigao je još četiri pogotka iako je mogao i daleko više. Đurđek je zabio 4 pogotka te time došao na drugo mjesto liste strijelaca sa samo golom zaostatka za vodećim napadačem Moslavine. U strijele cu se upisali još Golić i Garba. Pobjedom u Glini te remijem Dinamo OO i Radoboja tri kola prije kraja Lekenik je osigurao drugo mjesto u MŽNL Središte ali bodom zaostatka za vodećim Vinogradarom još uvijek je u utrci za naslov. Ipak slijede tri teška protivnika koji ukoliko se gleda samo proljeće odmah su iza vodečeg dvojca. U proljetna 12. kola Vinogradar je skupio 29 bodova, Lekenik 27, Ponikve 26, Radoboj 23, Kustošija 22 i Dinamo OO 21 bod.

Nema odomara za igrače Zorana Buince jer već u srijedu u Lekeniku gostuje momčad Moslavca iz Popovače. Riječ je o utakmici polufinala kupa županije. Utakmica je u srijedu (20.5.2015.) u 19:00 sati. Lekenik se bori za treće uzastopno finale kupa.

Sljedeću ligašku utakmicu Lekenik igra kod kuće. Gostuje momčad Dinama iz Odraskog Obrežja. Utakmica je u subotu u 17:00 sati.

Vidimo se!

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: