Pogodak i 18 kartona za pobjedu na otvaranju

28. veljače 2015.

Seniori Lekenika pobjedili su u prvoj prvenstvenoj utakmici ove godine na gostovanju u Novskoj kod Libertasa. Lekenik je tokom cijele utakmice bio bolji, unatoč igraču manje od 20. minute. Nakon drugog žutog isključen je Grgić. U 52. minuti nakon ispravno dosuđenog jedanaesterca za goste Đurđek pogađa za 1:o. Nedugo zatim Balen pogađa vratnicu. Gosti pred krajem utakmice imaju dvije prilike ali nisu uspjeli pogoditi mrežu Lekenika. Utakmicu je obilježio glavni sudac Pavličić Zlatko iz Kutine sa vrlo neobičnim suđenjem jer u utakmici “bez težeg prekršaja” podijelio je 18 kartona, 10. žutih domaćoj momčadi te 7 žutih i jedan drugi žuti odnosno crveni karton gostima.

Do prije ove utakmice Lekenik je skupio 29. kartona odnosno nešto manje od 2 po utakmici. Momčad Libertasa u prvih 15. kola skupila je 59. kartona odnosno nešto manje od 4 po utakmici.

Sljedeću utakmicu Lekenik igra ponovno u gostima. Bit će to prvo gostovanje Lekenika u Ogulinu. Utakmicu će propustiti Grgić zbog crvenog kartona te Poljak zbog trećeg žutog.  Utakmica je na rasporedu sljedeću subotu u 15:00 sati. Autobus kreće u 11:00 sati.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

nikola jukić ožujak 29, 2015 u 11:56

gdje i kad se mogu vidjeti parovi sledećeg kola i na kojem glasniku

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: