U subotu 1. kolo protiv Libertasa, humanitarna prodaja ulaznica za SOS Dječje selo Lekenik

29. kolovoza 2014.

Na početku sezone NK Lekenik pomaže SOS Dječjem selu Lekenik

Upravni  odbor NK Lekenik donio je odluku o donaciji prihoda od prodaje ulaznica sa utakmice prvog kola novog prvenstva u korist SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner –  SOS Dječjeg sela Lekenik, te se na taj način izravno i konkretno uključio u realizaciju humanitarnih programa.

Navedena  utakmica se igra ove subote, 30. kolovoza u 17:30 sati protiv NK Libertas Novska na igralištu NK Lekenik, a cijena ulaznice je 20 kuna. Inače, NK Lekenik se od ove sezone natječe u 4. HNL Središte, koja obuhvaća 16 klubova iz 5 Županija (Zagrebačka, Krapinsko-Zagorska, Karlovačka i Sisačko –moslavačka županija te Grad Zagreb).

Društveni centar SOS Dječjeg sela Lekenik nudi različite sadržaje za djecu od knjižnice, računalne i internet radionice, sportskih aktivnosti, do slobodnog kreiranja vremena kroz različite društveno zabavne igre te će primljena donacija biti namijenjena obogaćivanju postojećih sadržaja.  U SOS Dječjem selu Lekenik, u šesnaest SOS kuća, trenutno živi 74 djece u dobi od rođenja do četrnaeste godine života. Dobrovoljnim prilozima svatko može pomoći njihovom sretnom odrastanju i postati njihov prijatelj pozivom na broj 060 90 55. Više informacija o SOS Dječjem selu i načinima doniranja možete pronaći na internetskoj stranici www.sos-dsh.hr.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: