Post image for Juniori: Rutinski protiv BSKa nastavljaju stopostoni niz

Juniori: Rutinski protiv BSKa nastavljaju stopostoni niz

21. listopada 2013.

Juniori Lekenika pobjedili su po sedmi put u prvenstvu u isto toliko utakmica. Ukoliko ubrojimo i pobjedu u kupu na samom početku prvenstva juniori imaju 8 pobjeda u nizu. Gosti iz Budaševa nisu imali previše šanse protiv lekeničana. Večinom se igrala viktorija. Utakmica je završila rezultatom 6:0 (3:0). Za Lekenik su nastupili: Sekulić, Tivadar, Mikočević, M. Mikulin, Blagaj, Đumbir, I. Mikulin, Križanić, Čihor, Rusan, Bunjevac. Još su igrali: Kuzmić, Ivančić, Mileković i Barišić.

Iako su juniori stopostotni dijele prvo mjesto sa vršnajcima Frankopana iz Galdova. Trećeplasiranoj momčadi TŠKa 1932 iz Topolovca bježe 6 bodova. Baš te dvije momčadi su protivnici juniora u sljedeće dvije utakmice. Sa te dvije utakmice ujedno su i kraj prvog kruga natjecanja juniora ali ne i kraja polusezone jer se igra trokružno. Prva utakmica je protiv Frankopana u Galdovu sljedećeg vikenda. Točnije utakmica je na rasporedu u nedjelju u 14:00 sati na igralištu Frankopana u Galdovu. Nakon toga dolaze dvije domaće utakmice. Prvo protiv već spomenutog TŠKa 1932 pa zatim općinski derbij protiv Pešćenice.

Pred juniorima su sada tri teške utakmice u kojima bi im pomoć sa tribine itekako pomogle u nastavku niza, a k tome i borbi za jesenski naslov. Zaslužili su i više od toga svojom igrom, željom i zalaganjem. Vidimo se!

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: