Lekenik – Topusko 4:3

20. listopada 2013.

Nogometaši Lekenika pobjedili su Topusko na domaćem terenu rezultatom 4:3 (4:1). Lekenik je još jednom zasluženo pobijedio. Lekenik je prvi poveo nakon samo pet minuta. Prva oštija lopta te Kovačević postiže pogodak. U 17. minuti najstroža kazna za Lekenik ali Živčić ne realizira. Odmah na drugoj strani prekršaj na 25. metara. Igor Krmpotić puca te pogađa za 1:1. Samo što se krenulo sa centra Lekenik ponovno vodi. Strijelac Turkman. U 23. minuti prekršaj nad Turkmanom za novi jedanaesterac. Sada ga puca Lovrić i 3:1. Na centaršut Kovačevića Balen glavom posprema loptu u gol za 4:1. Lekenik nakon gola pritisće te redaju se šanse za šasnsom. Promašuju se tri prazna gola sa pet metara. Gosti u 45. minuti rade kontru te smanjuju na 4:2.

U nastavku potpuno drugačija igra Lekenika. U 50. minuti Topsuko je na samo jedan gol zaostatka. Ponovno je iz prekida bio uspješan Krmpotić. Lopta je u živom zidu promijenila smijer te Radošević je ponovno bio savladan. Domaćin nakon  gola te sve do kraja utakmice pritišće ali lopte u mreži nema. Gosti sa vrlo koncentriranom i gustom obranom u šesnaestercu nedopuštaju domaćinima povečanje prednosti dok sa brzim kontrama pokušavaju doći do  izjednačenja.

Tri boda u najbitnija te sada se treba okrenuti sljedećoj utakmici u Petrinji. Sljedeću subotu Lekenik gostuje u Petrinji. Utakmica sa Mladost Petrinja počinje u 15:00 sati.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: