BSK Budaševo – Lekenik 1:4

13. listopada 2013.

Nogometaši Lekenika pobjedili su i u sedmoj utakmici Županijske premijer lige. U Budaševu Lekenik nije imao previše problema protiv domaćina BSKa. Pobjedili su rezultatom 1:4 (1:3). Lekenik je započeo utakmicu u sljedećem sastavu: Radošević, Celjak, Kovačević, Golić, Bezić, Korečić, Lovrić, Gajdek, Živčić, Balen, Crnković. Još su igrali: Marić, Jakovljević, Turkman, Marović, Orešković.

Lekenik je već na poluvremenu pitanje pobjednika riješio te u nastavku ne samo da je obranio svoja vrata već i povećao prednost. Lekenik je zasluženo pobjedio te mogao postići i znatno više pogodaka ali manjkalo je koncentracije. Domaćini su postigli pogodak nakon pogreške Lekenika u 38. minuti kada je Lekenik imao već prednost od tri gola. Strijelac Ivan Malbašić. Od 54. minute Lekenik je igrao sa igračem manje. Zbog drugog žutog kartona isključen je Mihael Bezić. Pogotke za Lekenik su postigli redom Balen u 4. minuti i u 32. minuti. Živčić u 37. minuti te u 90. minuti Orešković.

Nakon ove pobjede sljedeću utakmicu Lekenik igra doma protiv Topuskog. Utakmica se igra u subotu (19. listopada) u 15:00 sati. Vidimo se!

Zapisnik i izvještaj sa utakmice

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: