NOGOMETNO HUMANITARNI SPEKTAKL: Humane zvijezde i predsjednik RH Ivo Josipović u utorak u Lekeniku

4. listopada 2013.

Stadion NK Lekenika, sljedećeg utorka, 08. 10. bit će poprište pravog humanitarno-nogometnog spektakla kakav u Lekeniku još nije viđen! U 16,00 sati započinje utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i ekipe Prijatelji SOS Dječjeg sela Lekenik. Ulaz je 10 kuna, a sav prihod ide za SOS Dječje selo Lekenik. Glavni gost utakmice bit će predsjednik RH Ivo Josipović kojem će pripasti čast izvesti početni udarac. U dresu Humanih zvijezda najavljeni su brojni poznati nogometaši kao štu su Šimić, Marić, Rukavina, Tokić, Mujčin, Strupar, glumci i pjevači, a u ekipi Prijatelja najavljen je Zvonimir Boban, glumac Goran Grgić te brojni prijatelji, partneri i donatori Dječjeg sela. U toj  ekipi kostur će činiti aktivni igrači iz NK Lekenika te ostalih klubova s područja Općine Lekenika. Za 10 kuna dvostruki užitak – pomoć djeci i nogometna poslastica kakva se rijetko viđa.

Apeliramo na navijače da se okupe u što većem broju te da navijaju u sportskom duhu u budu pravi primjer kulturnog navijanja.

Zbog velikih mjera sigurnosti dio ulice H. Gmeniera od škole prema Dječjem selu će biti zatvoren, pa se mole svi koji  mogu da dođu bez automobila da se ne stvaraju gužve ili da se parkiraju u krugu škole i knjižnice.

U ponedjeljak potražite na našoj stranici nove informacije oko cijelog događaja.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: