Post image for Seniori startali pobjedom

Seniori startali pobjedom

1. rujna 2013.

Nogometaši Lekenika u novu sezonu krenuli su sa pobjedom. Rezultatom 3:1 (2:0) bili su bolji od Radnika iz Majura. Buniac nije mogao računati na ozljeđene Radošević, Bezića i Markovića. Lekenik je igrao u sastavu: Sever, Cavrić, Golić, Celjak, Marić, Korečić, Lovrić, Gajdek, Kovačević, Turkman i Balen.

Nakon početnih dvadesetak minuta Lekenik je u napadu izgledao sve konkretnije što je u konačnici rezultiralo dva pogotka i još nekoliko izglednih šansi. Prvi je postignut u 23. minuti kada je izvrsno i pravovremeno proigran Balen. U 41. minuti rezultat je povisio Gajdek za miran odlazak na poluvrijeme. Cavrić je ubacio u šesnaesterac gdje se našao Gajdek i zabio.

Na poluvremenu Buinac uvodi u igru Živčića i Jakovljevića. U 52. minuti Balen je požrtvovno stigao loptu da ne ode u gol aut. Ubacio na peterac gdje Živčić od prve pogađa mrežu za 3:0. Nakon toga gola Živčić je imao još jednu sličnu šansu ali je lopta prošla pored gola. Orešković je ušao umjesto Korečića u 57. minuti. Osim utješnog pogotka Radnika u 70. minuti ništa zanimljvo se nije događalo na terenu.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.

Fotogaleriju sa utakmice pogledajte ovdje.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: