Post image for Seniori krenuli sa pripremama – cilj prvo mjesto

Seniori krenuli sa pripremama – cilj prvo mjesto

22. srpnja 2013.

U nedjelju 21. srpnja 2013. godine seniori NK Lekenik krenuli su sa pripremama za nadolazeću sezonu u Županijskoj premijer ligi sa jasnim ciljem, novim trenerom i novom momčadi.

U uvodu predsjednik kluba Ivica Kliček pozdravio je nazočne igrače, upravni, izvršni i nadzorni odbor te nove upoznao sa radom kluba, novim trenerom, iznio im kratki rezime protekle sezone te detaljno iskazao ciljeve za sezonu. Cilj je osvojiti prvo mjesto te plasman u novoosnovanu međužupanijsku ligu. Isto tako postupan napredak mladih igrača, dobra atmosfera u klubu, postupno unapređenje kvalitete igre te poštivanje svih u klubu.

Slijedilo je predstavljanje igrača. U odnosu na prošlu sezonu u 3.HNL NK Lekenik su napustili svi igrači osim Igora Marića, Željka Kovačevića, Jurice Severa, Domagoja Cavrića, Alena Sigura i Antonija Ćosića. Pa tako jesenas

emo osim već navedenih gledati i ove igrače: Luka Radošević (vratar), Mihael Bezić (stoper) i Ivan Lovrić (vezni) koji su stigli iz Segeste. Braniči Josip Dejanović i Jakov Vidak iz susjedne Pešćenice. Napadač Perica Jakovljević iz Banovaca. Dejan Živčić (vezni) iz Mraclina. Bočni Ivan Celjak iz Frankopana. Ivan Marović (branić) iz Petrinjske Mladosti. Iz Sisačkog Metalca vezni igrači Vladimir Orešković i Marko Korečić te napadači Dario Turkman i Josip Balen. Iz Budaševskog BSKa stigli su vezni igrači Tomislav Gajdek i Vladimir Golić. Od gore navedenih na prozivku se nije odazvalo četiri igrača koji su opravdali svoj izostanak.

Trener Zoran Buinac iznio je igračima plan i način priprema te očekivanja i pravila da suradnja bude obostrano zadovoljavajuća. Plan pripremnih utakmica još nije konačan ali valja napomenuti gostovanje Lokomotive te da je prva pripremna utakmica doma protiv Radnika iz Majura 31.7 u večernjim satima. Raspored prvenstva bude poznat nakon plenuma koji je na rasporedu sutra (22.7.2013.)

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Bojan srpanj 30, 2013 u 15:17

Znači ove godine mrtva trka Lekenik – Moslavina….

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: