Seniori poraženi od Udarnika, pionirima pobjede u Odri

27. ožujka 2013.

Ispričavamo se cijenjenim posjetiteljima naših stranica zbog ne objavljivanja izvještaja sa odigranih utakmica protekloga vikenda, nije namjerno, niti zbog poraza, već zbog tehničkih poteškoća.

U subotnjoj utakmici seniori Lekenika kod kuće su poraženi od kurilovečkog Udarnika sa 4:1. Gosti su poveli u 7. min golom Sokola. Na žalost domaćih navijača, Lekenik nije u nastavku stigao do izjednačenja, već su gosti povećali vodstvo. Prvo za 0:2  Perica glavom nakon ubačaja s boka u 64. min, pa Dumbović četiri minute kasnije. Tračak nade minutu kasnije Lekeniku je podario Grdenić sjajnim udarcem iskosa u suprotni kut vratara Žugaja. No, do kraja utakmice, gosti još povećali vodstov za konačnih 1: 4 preko Dumbovića.

Za dobre vijesti prošlog vikenda pobrinuli se mlađi i stariji pioniri pobjedama kod Zrinskog u Odri. Jedni i drugi slavili su sa 1:0. Za mlađe pionire pogodak je postigao Marko Kušević, a za starije Krešimir Peranović. Odličan start u proljetni nastavak prvenstva.

Limači su pak poraženi u nedjelju kod kuće sa 3:2 od glinskog Banovca iako su na poluvremenu naši dečki vodili sa 2:0. Ipak, manji igrački kadar i vrlo hladno vrijeme doprinijeli su padu u nastavku utakmice.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: