U posjeti kod Franje Cvetića – Dugog

15. ožujka 2013.

Izaslanstvo kluba posjetilo je Dugog  u njegovom domu u Turopolju, gdje se oporavlja od teške povrede,koju je zadobio kao gledatelj prijateljske utakmice, odigrane  09.02. protiv N.K. Udarnika. Dugi nas je dočekao zajedno sa svojom ljubaznom suprugom, oslonjen na štake, široka osmjeha na licu. Na početku razgovora doznali smo da mu je noga bolje, te se nada da će 23. ovog mjeseca biti sa nama na tribinama, kada igramo, koje li slučajnosti baš protiv Udarnika, tako da Franjinu „povijest bolesti“ možemo nazvati kodnim imenom „od Udarnika do Udarnika“. No, šalu na stranu do potpunog oporavaka  Dugog čeka dug put i odlazak na terapije. Nakon zdravstvenih tema, na red je došao i „razlog“ našeg duženja tj. nogomet. Pokušali smo mu prepričati sve ono što se događalo na sportskom polju, u ovih mjesec dana. Na kraju smo Dugom prenijeli  poruku, za njegovo brzo ozdravljenje, upućenu od svih igrača, trenera, navijača i uprave kluba, a Franjo se zahvalio na posjeti i poželio nam puno uspjeha u prvenstvu.

Komentar uz slike; Lopta sa potpisom svih igrača, razveselila je Dugog, kao i „čuvena“ Pajina šljivovica koja nije na slici, zbog možebitnog lošeg utjecaja na mlađe posjetitelje stranice.

 

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Joza ožujak 16, 2013 u 20:09

Dragi naš Dugi, samo se ti nama lijepo oporavi da možemo i dalje zajedno kibicirati kao i prije, i nemoj mi na taj način skupljati lopte jer bum onda i ja roknul naglavačke sa tribine samo da dobim jednu./makar bi meni dali vjerovatno neku staru krpenjaču bez potpisa ,sa napomenom da ju stalno nosim na glavi./
Lijep pozdrav, i sa vidimo što prije…
Joža

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: