PREDSTAVLJAMO: Dino Hadžić – pojačanje u veznoj liniji

22. veljače 2013.

U preostalih tjedan dana do proljetnog nastavka prvenstva III. HNL, predstavit ćemo pojačanja seniorske momčadi pristigla u zimskom periodu.

Počinjemo sa 21-godišnjem Dinom Hadžićem iz Zagreba koji je došao iz NK Gorice (II. HNL). U lijepom svijetlu navijačima plavih predstavio se na posljednjoj pripremnoj utakmici i pobjedi protiv Vrapča gdje je postigao pogodak. Dino je prošao dinamovu omladinsku školu sve do juniora kada je prešao u Hrvatski dragovoljac gdje je bio 1 sezonu. Potom je pola sezone igrao u bečkoj Austiji (2. momčad). Tada je stigao u Goricu s kojom je bio prvak II HNL. Zaigrao je ponovo i za Hrvatski dragovoljac, a od ljeta je ponovo bio u Gorici iz koje je zimus stigao u Lekenik. Igra u veznom redu s ofenzivnim orijentacijama. U Lekeniku očekuje uspjehe – Igrači po kvaliteti su vrlo dobri. Imamo stvarno jaku momčad. Klub je stabilan s vrlo korektnim vodstvom i odličnim uvjetima. Vjerujem i očekujme borbu za prva 3 mjesta u proljeće jer po kvaliteti to zaslužujemo – smatra Dino Hadžić.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

senad haskic veljača 24, 2013 u 15:01

zelim vam sve najbolje dase na kraju sezone plasirate medzu tri prve ekipe pozdrav svima a puno uspjeha u novom klubu mom dini

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: