Igor Crnobrnja novi je trener NK Lekenika!

20. prosinca 2012.

Novi trener seniora NK Lekenik je Igor Crnobrnja iz Siska, dosadašnji trener petrinjske Mladosti – priopćio je sportski direktor kluba Boris Sigur. Crnobrnja će tako naslijediti Marinka Marjanovića koji je bio privremena zamjena za Renata Jurčeca koji je podnio ostavku nakon serije loših rezultata. Igor Crnobnja, mladi (30 godina) i perspektivni trener, nogometni je trener sa UEFA-A licencom te profesor  kineziologije, viši nogometni trener. Ukratko nam je predstavio najbitnije stvari iz svoje igračke i trenerske karijere, a najbolje ćemo ga upoznati na terenu, kada povede seniore u proljetni nastavak III. HNL Središte.

– Igrački staž započeo sam u Školi nogometa HNK Segeste (od 1992-2000.) gdje sam bio kapetan u svim uzrastima. Od 2000. do 2002. igrao sam sa Segestom u 2. HNL, a na proljeće sa Metalcom (posudba) 3. HNL. Potom sa sljedeće dvije godine igrao u galdovačkom Frankopanu u 1. ŽNL. Od 2005. do 2006. branio sam boje NK Udarnika iz Kurilovca  u 3. HNL Središte i na kraju od 2006. do 2008. bio sam ponovo u Frankopanu, ovaj put u 4. HNL – sažeo je svoju igračku karijeru trener Crnobrnja.

Od 2008. započeo je sa trenerskim pozivom, prvi klub bio mu je NK Lučko iz Zagreba.

– U Lučkom sam tu sezonu bio pomoćnik treneru prof. dr. Valentinu Barišiću u 3. HNL Zapad gdje smo osvojili 2. mjesto i plasman u 2. HNL. Od srpnja do studenog 2009. bio sam   pomoćnik trenera Gorana Lackovića, prof. i kondicijski trener Lučkog koje je tada bilo na 4. mjestu. U sezoni 2010./’11. bio sam pomoćnik trenera Gorana Lackovića, prof. i kondicijski trener u NK Radnik Sesvete u 3. HNL Zapad. Osvojili smo 1. mjesto i plasman u 2. HNL te smo bili finalisti Kupa ZNS-a i ostvarili plasman u završnicu Kupa HNS-a.   Naredne sezone  imenovan sam za trenera juniorske momčadi GŠNK Mladost Petrinja i u 1. NL Središte Zagreb osvojili smo 12. mjesto. Od ove sezone bio sam trener seniorske momčadi Mladosti i u Županijskoj premier ligi na polusezoni plasirali se na 6. mjesto – izvijestio nas je Crnobrnja o svom trenerskom putu do stanice u Lekeniku s kojim kreće u sasvim sigurno u svoj najveći trenerski izazov.

– Kao relativno mladom treneru, NK Lekenik je definitivno najviša stepenica u dosadašnjoj karijeri i profesionalni izazov koji se ne odbija. NK Lekenik je dobro organiziran klub s jasno postavljenim ciljevima i vodstvom koje razumije nogomet, ali stoji čvrsto na zemlji. U tom smislu, na meni i mojim pomoćnicima je da, uz jasnu viziju, podignemo kvalitetu igre svakog pojedinog igrača te momčadi u cjelini, što će rezultirati i određenim pomakom prema gore na prvenstvenoj ljestvici. Ne zavaravam se da će biti lako, ali uz igračku kvalitetu koju realno posjedujemo, a koju treba svakodnevno potvrđivati te naporan rad, prije svega pošten odnos i potpunu predanost igrača i trenera, uz podršku ljudi iz i oko Kluba, taj cilj je realan i ostvariv – izjavio je novi trener NK Lekenika Igor Crnobrnja.

 

                                            

 

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

kapa prosinac 21, 2012 u 15:33

Čekao sam da prođe vrijeme za smak svijeta pa zato kasnim sa dobrim željama . Pozdravljam dolazak gospodina Crnobrnje u našu sredinu i želim mu puno sportskih uspjeha sa NK Lekenik.
Upravi, igračima i naravno najvjernijim navijačima želim čestit Božić i sretnu novu 2013 godinu Živjeli .

.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: