AKCIJA VIKEND: U subotu Lekenik – Segesta

26. listopada 2012.

Prava poslastica ljubiteljima nogometa na rasporedu je ove subote u 15,30 sati u Lekeniku. U 11. kolu Lekenik će ugostiti sisačku Segestu, vodeći sastav III. HNL Središte Zagreb. Nakon 10 odigranih kola, Segesta ima 24 boda, a Lekenik 18 čime je na petoj poziciji. Trener Renato Jurčec nakon dva uzastopna poraza, povratak na pobjedničke staze tražit će na najteži način – protiv lidera. Sasvim sigurno, dečkima će trebati podrška sa tribine, pa pođimo svi na tekmu i bodrimo naša plave dečke protiv Segeste.

Juniori u nedjelju gostuju u Glini kod Banovca. Utakmica je u 14 sati.

Mlađi i stariji pioniri  u nedjelju će ugostiti Mladost. Mlađi startaju u 11,00, a stariji u 12,15 sati.

Limači igraju također kod kuće. U nedjelju će ugostiti Frankopan u 14,00 sati.

 

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Županijski El Clasico listopad 27, 2012 u 11:42

Idemo Lekenik !

Želim da danas ostavite srce na terenu za boje ovog kluba. Želim da bar malo osvetimo svaki pogodak koji smo dobili od Segeste u mlađim kategorijama. Da bar jednom u povijesti kluba možemo reći da smo dobili Segestu, a ne da kad me pitaju kak ste prolazili sa Segestom ja kažem: ” pa izgubili 5:0, 4:1″ i slično….

Kiša zasad ne pada, nadam se da će teren biti dobar, bit će najmanje 300 – 400 ljudi, zato “LEKENIKAŠI” danas ima da poginete i probate napravit što boji rezultat. Tko nije spreman to danas, nema šta igrat protiv Siščana. UTAKMICA SVIH UTAKMICA je baš danas !

Ajmo Lekenik !

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: