Juniori do pobjede velikim preokretom!

11. rujna 2012.

1. kolo Zrinski – Lekenik 4:6 (3:0)

U prvom kolu nove sezone, naši juniori su ostvarili pobjedu u gostima kod Zrinskog rezultatom 6:4! Osim golijade, utakmicu je obilježio i rijetko viđen preokret. Zrinski je vodio 3:0, a Lekenik postigao 6 pogodaka u nastavku utakmice.

Sekulić, Blagaj, Mikočević, Brodarić, Cerjan, Čihor, Selihar, Križanić, Brlić, Tivadar i Franjković su započeli utakmicu. Jako loše prvo poluvrijeme, prestrašeno, konfuzno, rastrgano. Stalno se lopta nabijala, slabo se kretalo, nije bilo suradnje u fazi napada, a u fazi obrane nije se držao raspored i pokrivao prostor, te se stajalo daleko od protivničkih igrača. Prvi gol primljen nakon petljanja u zadnjoj liniji. Drugi gol nakon nenamjernog igranja rukom u 16-ercu poslije kornera (kazneni udarac). U 29. minuti Mihael Franjković zbog povrede morao napustiti teren. Ušao Matija Ivančić. Rezultat prvog poluvremena 3:0 za domaćine.
U drugom dijelu kao da je neka druga ekipa ušla na teren. Nakon razgovora u poluvremenu i rotacija nekih igrača ekipa počela igrati, kretati se, dodavati (bilo je akcija koje su izvedene s nekoliko dodavanja “od prve”,a rezultat je od 3:0 preokrenut u 3:6 u 75. minuti! Leon Križanić je postigao prva 4 gola, te Ivančić i Selihar 5. i 6. pogodak. U 55. minuti ulazi Čivčija umjesto Tivadara, a u 79. minuti zbog povrede igru napušta Čihor te do kraja utakmice igramo s 10 igrača.
Čestitamo našim dečkima na velikoj pobjedi!

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

BlueWarriors rujan 11, 2012 u 11:31

Nakon 5-6 sezona,juniori su napokon pobjedili u Odri,bravo decki!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: