Težak poraz u Dugom Selo

27. kolovoza 2012.

Na otvaranju sezone u III HNL – središte koje smo igrali protiv jednog od favorita ove lige, doživjeli smo težak poraz. Utakmica je odigrana pred velikim brojem gledatelja koji su vidjeli borbenu, nervoznu i nepovezanu igru, bez puno lijepih poteza. Među najzaposlenijim osobama na utakmici bili su fizioterapeuti obje ekipe (15 –tak intervencija) što je rezultiralo izlascima s terena zbog povreda naših igrača Marka Medarića i Siniše Ferečeka. Kod domaće ekipe nije bilo igrača koji su zbog povrede izašli iz igre, iako su proveli ležeći na travi (samo u 2. poluvremenu) više od 8 minuta. Golovi koje smo primili kombinacija su čudnih sudačkih odluka, naših pogrešaka, poklona i spretnosti domaćih igrača, a gol koji smo postigli (poništen zbog zaleđa) pripisujemo „slobodnom sudačkom uvjerenju“ pomoćnog suca. Suci utakmice zaslužuju par rečenica; prvi gol (po tvrdnjama naše klupe) primili smo iz čistog zaleđa, gol koji smo postigli poništen je neopravdano, procjena prekršaja krajnje neobična pogotovo na našem napadaču (Čondrić), dodjeljivanje kartona po pravilima nogometne igre (ali samo za našu ekipu). Možda je glavnom sucu ostalo malo vremena za pripremu, budući da nije bio delegiran za našu utakmicu, jer su otkazali i glavni i četvrti sudac (navodno opravdano). Za ovaj težak poraz nemožemo kriviti samo suce utakmice (iako su svojim odlukama utjecali na krajnji rezultat), već razloge moramo tražiti u vlastitim slabostima, kojih je u subotu bilo podosta. Mada ni jedan poraz nije dobar, možda je dobro da smo „školicu igranja u višem rangu“ prošli u prvom kolu. Nadamo se da ćemo izvući pouke iz ovog susreta i u nastavku prvenstva priuštiti više zadovoljstva našim navijačima, koje smo razmazili dobrim rezultatima u prošloj godini.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.

{ 6 komentari… read them below or dodaj jedan }

realni kolovoz 27, 2012 u 14:36

Što reći…izgubio Real u gostima, Milan kod kuće,pa što nebi i Lekenik. Prvo je kolo uvijek kao prvi mačići, a ukoliko se pojavi i četiri crnih mačora koji ne vole vrućinu pa su nervozni, čekaju kraj utakmice kako bi se osvježili unaprijed obećanom hladnom mlijeku, sve je puno izglednije za neuspjeh. Najveća šteta je radi ozlijeda i crvenih kartona, a ostalo će već doć na svoje.

A za utjehu…i udarac nogom u guzicu je određeni korak naprijed ( ukoliko se izvuku dobre pouke)..

Odgovori

Antonio kolovoz 28, 2012 u 13:37

Nema te se šta čupat na suce jer ste od prve minute krenuli nervozno i bespotrebno od prve min navalili na suca,pogotovo trener koji je izreko toliko ružnih riječi da je to strašno,jednostavno ste loše odigrali u fazi obrane dok je vezni red i napad odigrao solidno.

Odgovori

BFF kolovoz 28, 2012 u 22:55

Pametni pamte,budale zaboravljaju Tabela izgleda tako kako izgleda,prilično loše za Lekenik što ne znači da će tako i potrajati Ovo je ekipa koja si to neće dopustiti Ako je ovo obrazac po kojem se sudi bit će zanimljivo. Antonio dragi, kad ti netko krade a ti to gledaš ,dali se smješkaš ili režiš?Neke je stvari bilo teško gledat.Dugo Selo je zaslužilo pobjedu ali ne tim rezultatom. Dva ste nam vi zabili a dva suci .Činjenica,malo bolna jebaj ga. Mile Kekin pjeva”NIJE SVE TAKO SIVO KAD IMAŠ S NEKIM OTIĆ NA PIVO”Barem smo vam poharali šank.Tri dana bute teglili da ga opet napunite Proljeće će pokazat jel istina ono što sam napisao na početku. Pozdrav svim navijačima NK Lekenika.I glavu gore

Odgovori

BlueWarriors kolovoz 29, 2012 u 13:06

Bilo kako bilo,netreba traziti razlog poraza,nego nacin da se ovakva sramota vise ne ponovi! Vidimo se u subotu i uvjereni smo da ce Bedenica pasti,barem upola kao prosle sezone! BW

Odgovori

Elanus Lekenikus kolovoz 29, 2012 u 16:49

Znate što je meni najtužnije od svega ?
Što izlazi javni natječaj za radno mjesto, a već netko radi na tom mjestu.
Što u mnogo ekipa diljem svijeta, igraju dečki s dvije lijeve noge, a ne oni koji zaslužuju.
Što elektrotehničke i strojarske firme vode ekonomisti.
Još uvijek živim u uvjerenju da ne živimo u “tika-taka” svijetu, ali sve manje vjerujem u to.
Možemo pokušati promjeniti svijet, ali tu treba dooosta sreće, upornosti, odricanja, zajedništva i MOTIVACIJE prije svega.
Sjetite se one: “Tko pokuša mjenjati svijet je budala, a tko ga uspije promjeniti je genijalac”

Stoga, glavu gore, ajmo poginut na terenu i dokazat im da nisu jači od nas unatoč svima “višim silama”.

Pozdrav svima dobre volje !

Odgovori

bbb sk kolovoz 30, 2012 u 09:56

selo moje malo!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: