Mario Majstorović nastupao za Hrvatsku na Diaeuru 2012 te osvojio zlatnu medalju

8. srpnja 2012.

Hrvatski nogometni tim osoba sa dijabetesom u kojem je bio i lekeničanin Mario Majstorović osvojio je zlato na DIAEURO 2012 – Europskom prvenstvu u nogometu osoba sa šećernom bolešću u Ukrajini, Kijev

U srijedu 4. srpnja 2012. sletjela je u Kijev hrvatska reprezentacija osoba s dijabetesom kako bi sudjelovala na Europskom prvenstvu u malom nogometu na DIAEURO 2012 u Ukrajini. Tim kojeg je činilo 7 igrača (Mario Majstorović, Marko Marković, Joško Čulo, Vatroslav Čović, Mario Žitnik, Ivica Štefičar i Matija Ažić), trener (Bruno Baglama) i liječnik (Mladen Grgurević), te izbornik repke (Tomislav Ciković) i tajnica HSDU-a (Nataša Ćuk Roland) bili su smješteni u kampus kineziloškog fakulteta u Kijevu gdje se ujedno i odvijalo nogometno prvenstvo. Bilo je prijavljeno osam zemalja: Italija, Kazahstan, Uzbekistan, Slovačka, Poljska, Ukrajina, Bjelorusija i Hrvatska.

Nakon 5 dana igranja utakmica, s ponosom javljamo da je naša reprezentacija osvojila prvo mjesto, te u ponedjeljak 9. srpnja u 18,00 sati, sa zlatom u rukama, slijeće na Zagrebački aerodrom.

Čestitke Mariu i cijelom timu!

 

{ 2 komentari… read them below or dodaj jedan }

BFF srpanj 8, 2012 u 18:35

Bravo HR Bravo Majstore!!!

Odgovori

BlueWarriors srpanj 9, 2012 u 01:37

Cestitke momcima i od kluba navijaca! Bravo decki,bravo Marac!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: