Svi smo uz tebe Igore!

3. lipnja 2012.

U subotu(2.6.2012) na Gradskom stadionu u Sisku pred oko 400 gledatelja odigrala se humanitarna utakmica između HNK Segeste i NK Lekenika u kojoj je sav prihod bio namijenjen teško stradalom igraču Lekenika Igoru Hodonju. Prisjetimo se kako je Igor Hodonj stradao u saobraćajnoj nesreći prije tri tjedna te od onda se nalazi u komi u sisačkoj općoj bolnici.

Bila je to jedna prava prijateljska utakmica u kojoj su gledatelji mogli vidjeti dobar nogomet i četiri pogotka. Dva sa svake strane tako da pobjednika nije bilo. Segesta je povela pogotkom glavom Balena u 33. minuti. Samo nekoliko minuta kasnije Špišić je izveo slobodan udarac, a Oštrić glavom pogodio za izjednačenje. U nastavku Lekenik pogotkom Turkmana na asistenciju Krešimira Krpana prelazi u vodstvo. U samom finišu utakmice Radetić udarcem od dvadesetak metara pogađa Sigurova vrata za prijateljskih 2:2.

Suci utakmice bili su Vlado Svilokos, Vuksan, Perić. Oba kluba zahvaljuju odzivu na utakmicu te onima koji su uplatili na žiro račun.

Trenutno Igoru je stanje nešto bolje. Započeo je disati samostalno te preseljen je iz Siska u Osijek gdje će biti bliži obitelji.

Ukoliko želite financijski pomoći Igoru i njegovoj obitelji to možete učiniti uplatom na žiro račun: 2407000-1188005763 s pozivom na broj: 44162646861.

Fotogalerija

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: