Humanitarna akcija za pomoć teško ozljeđenom Igoru Hodonju

29. svibnja 2012.

Hodonj.jpg

Igor Hodonj

HNK SEGESTA I NK LEKENIK VAS POZIVAJU DA SE PRIKLJUČITE U HUMANITARNU AKCIJU ZA POMOĆ TEŠKO OZLJEĐENOM NOGOMETAŠU NK LEKENIKA IGORU HODONJU.

Igor se nalazi u komi u sisačkoj bolnici nakon teške prometne nesreće od prije tri tjedna. Stasiti 34-godišnji Slavonac koji u svom nogometnom životopisu ima veliko prvoligaško i drugoligaško iskustvo HNL-a, te međunarodno, trenutno igra najtežu utakmicu, onu za svoj život.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri igrao je za Osijek, Cibaliju, Rijeku, Marsoniju, Novalju, Segestu, Grafičar, Goricu, osječki Metalac, sesvetski Radnik, rumunjski Cluj i kineski Anhui Jiufang F.C., te je prošlo ljeto stigao u Lekenik željan novih izazova i uspjeha.

HNK Segesta i NK Lekenik odigrat će humanitarnu utakmicu u subotu, 02. lipnja 2012. na gradskom stadionu u Sisku s početkom u 16,00 sati. Cijena ulaznica će biti 20 kuna, a sav prihod ide za pomoć Igoru Hodonju. 

Svi koji žele pomoći Igoru, osim dolaska na utakmicu, mogu uplatiti financijsku pomoć na žiro račun: 2407000-1188005763 s pozivom na broj: 44162646861.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: