Post image for Lekenik – Dinamo Hidrel 3:0 bb

Lekenik – Dinamo Hidrel 3:0 bb

19. svibnja 2012.

Seniori Lekenika pobjedili su Dinamo Hidrel iz Novog Čića bez borbe. Nogometni klub Dinamo Hidrel u Lekenik je došao sa suspenzijom HNS zbog nepodmirenih obveza te time bez prava nastupa u navedenoj utakmici. Unatoč suspenziji uz odobrenje povjerenika lige domaćini su željeli zaigrati ali gostujući igrači nisu željeli nastupiti.

Iz sisačke bolnice nema dobrih vijesti u vezi stradalog Igora Hodonja u saobračajnoj nesreći prošle subote. Igor je još uvijek u komi i diše uz pomoć respiratora. Igore, svi smo uz tebe!

Lekenik – Dinamo Hidrel Novo Čiče 3:0 bez borbe

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.

Fotogalerija

Sljedeću utakmicu Lekenik gostuje u Mraclinu. Na redu je posljednje kolo 4.HNL Središte B 11/12. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17:00 sati.

 

 

{ 4 komentari… read them below or dodaj jedan }

Domaći Zagorec svibanj 20, 2012 u 11:39

Moram priznati da mi je ovo teže bilo podnijeti ,nego poraz od Bistre.
Loše za nogomet…nesportski od Hidrela…
Malo sam zakasnio na početak i ostao zbunjen…jer uveče uoči utakmice na starom poznatom sastajlištu u Kolovratu još smo svi komentirali ishod sutrašnje utakmice…nisam bio baš prevelik optimista s obzirom na nesretne okolnosti koje nas pogađaju sve više i više, ali neću zaboraviti što je predjednik rekao:” ako nismo sposobni pobijediti Hidrel ovakvi kakvi jesmo ,onda nemamo što ni tražiti i trećoj HNL”…i baš sam se htio uvjeriti u to.
Dečki me pozvali na gulaš pripremljen za goste i naše igrače /jer oni su nas prošle jeseni lijepo ugostili na svom terenu, kako klopom tako i igrom…i zgubili smo 2 boda..i bilo je vrijeme da im sve vratimo istom ili malo boljom mjerom,kad…/međutim nije mi bilo više ni do klope niti pive…samo neki osjećaj razočarenja, kad te zakinu za nešto što voliš..beš ta tri boda, i Hidrel i nogomet. Svi smo ostali zakinuti…ipak drago mi je bilo čuti da su naši htjeli igrati usprkos suspenzije Hidrela i nakon odobrenja delegata da mogu igrati… međutim gosti rađe put pod noge. A mogli su…bilo bi bolje da su sv0je klubske probleme riješili kod kuće , a ovako…kaznili svoj klub a nas zakinuli za revanš.
Ne ponovilo se…
P.S Čestitke Bistri, iz utakmice u utakmicu dokazuju da su jedini istinski šampioni u našoj ligi …u svim elementima…pogotovo jer nogomet nose u srcu.
A ak u subotu ne pobijedimo Mraclin, počel bum navijati za Veliko Trgovišće..će imaju stadion.

Odgovori

fokus javnosti svibanj 20, 2012 u 14:26

Koliko se iz tabele može iščitati, ukoliko u 3. HNL ulaze 3 kluba, NK Lekeniku je dovoljan bod u susretu protiv NK Mraclina kako bi osigurao 3 mjesto. Naravno, bilo bi lijepo da se naši oproste od 4.HNL sa pobjedom i da Kutle zabije poneki gol, izađe na prvo mjesto liste strijelaca pa da slavlje bude dvostruko. Igrajmo sa srcem i za što brži oporavak našeg Ćupe!

Odgovori

ćiro mt svibanj 21, 2012 u 10:21

pozdrav iz Bistre… Hvala Domaćem Zagorcu na lijepim riječima za naš klub… dečki stvarno nose Bistru i nogomet u srcu, a samo tako se može uspjet. Čestitam Lekeniku na “pobjedi” vjerujem da bi bilo puno veća i slađa da se odigrala utakmica ali nažalost to je odraz nogometa u našoj državi. Po meni nema te kazne za klub koja bi bila realna… jer ona sreća i radost igrača, navijača, ljudi oko kluba koji se trude svaki dan ne može se ničim platiti. Žao mi je što dečki iz Hidrela nisu nastupili ali vjerovatno imaju svoje razloge… Sretno u zadnjem kolu i vidimo se na jesen!!!

Odgovori

Domaći Zagorec svibanj 21, 2012 u 17:24

ćiro, hvala ti na podršci…mada sam još uvijek frustriran…znam da me dobro razumiješ, jer kako bi se vi osjećali da se Lekenik nije pojavio na našem malom derbiju, za koji ste se vjerovatno dugo pripremali i željno ga iščekivali …da dokažete ono što zaista jeste, a iskreno govoreći , većina nas navijača Lekenika znali smo da onako osakaćeni, sa pola druge momčadi svjesno idemo u poraz…ali pojavili smo se…i drago mi je zbog toga bez obzira na rezultat… bar smo dokazali da nogomet još uvijek postoji…

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: