Post image for Laduč – Lekenik 0:1 (0:0)

Laduč – Lekenik 0:1 (0:0)

29. travnja 2012.

Nakon golijade protiv Strmca prošle srijede te pravo ljetno vrijeme mnoge pristaše Lekenika izvuklo je na prvo gostovanje u Laduč kod istoimenog protivnika.

Utakmica je bila takva da je dovoljna samo jedna rečenica da sa opiše, a ona glasi; U blijedoj i bezidejnoj utakmici bez ijednog udarca na sam gol iz igre obaju suparnika, gosti spretno i sretno postižu pogodak iz kornera u 54. minuti te time nose sva tri boda iz Laduča.

Iako je prošlo samo četiri dana od prošle utakmice nove loše vijesti za trenera Ivicu Vidovića i sve pristaše plavih. Za mladog braniča Petra Nikolića sezona je definitivno gotova dok je i Bača morao cijelu utakmicu odgledati sa klupe.

Najbitniji moment utakmice zbio se u 54. minuti. Ferenček je izveo korner, Rajić najviše skače te postiže svoj peti pogodak za Lekenik ove sezone. Taj pogodak probudio je Lekenik koji je u sljedećih dvadesetak minuta izgledao mnogo bolje i poletnije ali nije bilo završnice da se rezultat promijeni.

Idemo dalje, svaka utakmica je sama za sebe. Bitni su bodovi dok je dojam tak i tak kratkog vijeka.

Sljedeću utakmicu Lekenik igra doma u srijedu protiv Libertasa iz Novske. Na rasporedu je četvrtfinale kupa SM. Sljedeću prvenstvenu utakmicu Lekenik igra doma protiv Mladosti iz Petrinje. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u isto vrijeme, odnosno u 17:00 sati.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Promatrač travanj 30, 2012 u 09:08

O suđenju:
Na ovoj utakmici jedini na nivou koji je odradio “pošteno ” svoj posao je bio pomoćni sudac Kos. Pri rezultatu 0:0, potpuno se oklopio u igru odugovlačenja igre puštajući lopte koje su prolazile pored njegovih nogu, dok se na 0:1 “polomio” da što prije vrati loptu u igru. Posljednjih nekoliko minuta je namjerno pustio dva očigledna zaleđa koja na njegovo razočaranje domaći nisu iskoristili.
O igri:
Pohvale zadnjoj liniji Lekenika , koja je, kad je shvatila da “zaleđa neće biti”, poduzela odgovorne poteze u igri. Obzirom na velik broj povređenih igrača, trener Vidović je probao novu formaciju, gdje se ofenzivni igrači nisu baš snašli, naročito prvo poluvrijeme. Naravno ne treba zaboraviti da su Kutla, Čondra, Oštrić i Zine na putu da saniraju svoje ozljede. Čestitke Murisu, koji je unatoč do sada minimalnoj minutaži doprinio sigurnosti zadnje linije.
Sve u svemu, jedino što treba zapamtiti su 3 boda i naravno onu legendarnu…Veliki klubovi se poznaju po tome što i kad igraju loše, pobjeđuju!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: