Post image for Rezultati mladeži – 7. i 9.4. – Slike

Rezultati mladeži – 7. i 9.4. – Slike

9. travnja 2012.

Limači i obje momčadi pionira ovaj blagdanski vikend imali su na rasporedu dvostruki program (subota i ponedjeljak). Limači su sa gostovanja u Češkom Selu donjeli stopostotni plijen dok obje momčadi pionira očekivano su poražene visokim rezultatom u Kutini kod Moslavine.

Stariji pioniri: Moslavina – Lekenik 15:1
Mlađi pioniri: Moslavina – Lekenik 26:0
Limači: Češko Selo – Lekenik 1:2

U ponedjeljak sve tri momčadi odigrale su utakmice doma. Pioniri su igrali protiv Sokola iz Velike Ludine dok su limači dočekali Mladost II iz Petrinje.

Limači: Lekenik – Mladost II 4:1 (1:1)

IMG_6923.JPG

Klikni na sliku za fotogaleriju

U jednoj vrlo živahnoj utakmici najmlađi lekeničani zasluženo su pobjedili i treću momčad za redom. I dok je prvo poluvrijeme  završilo nerješeno u nastavku Lekenik sa tri pogotka riješio je pitanje pobjednika.

Pogotke za Lekenik postigli su: Kristijan Dundović prvi u 3. minuti, drugi u 27. minuti. Treći pogodak postigao je Ivan Vratarić dok točku na i postavila je Matea Starčević.

Za Lekenik su nastupili: Grgić, Pavušek, Tolić, Dundović, Matijević, Lukačević, Komar, Stojević, Vratarić, Pavušek, Cepanec, D. Rožanković, Štefulić, Starčević, I. Rožanković, Preložnjak.

Nakon limača snage su odmjerili mlađi pioniri na glavonm igralištu.

Mlađi pioniri: Lekenik – Sokol (VL) 0:5

Mlađi pioniri

Klikni na sliku za fotogaleriju

Pioniri Lekenika nisu imali šanes protiv gostiju te nakon prvog poluvremena već gubili rezultatom 0:4. Ipak u nastavku lekeničani su krenuli odlučnije te preselili igru ispred svog gola na sredinu terena. Vrijedi spomenuti dvije prilike Lekenika iz prekida koje je izveo Pezer. Pred samim krajem utakmice popustila je koncentracije te gosti to iskorištavaju sa nova dva pogotka.

Za Lekenik su nastupili: Grgić, Balukčić, Topić, Havedić, Stojević, Pezer, Vukovojac, Petrović, Bilalić, Pasarić, Vratarić, Lukačević, Rožanković, Idžan.

Stariji pioniri: Lekneik – Sokol (VL) 4:4

Stariji pioniri

Klikni na sliku za fotogaleriju

Najbolju, najzanimljiviju utakmicu te sa najviše pogodaka odigrali su najstariji “dečki”. U jednoj vrlo kvalitetnoj utakmici domaćini su pritisnuli goste na samom početku što je urodilo pogotkom Težačkog. U nastavku su se snage izjednačile što se pokazuje i na konačnom rezultatu 4:4

Za Lekenik su nastupili: Rusan, Mikulin, Butković, Rikić, Đumbir, Topić, Vukelić, Babić, Težački, Ivančić, Ćosić, Bušić, Milaković, Rak, Turk.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Damir travanj 12, 2012 u 20:50

Jel to kod ml. Pionira greška 26:0?

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: