Lekenik – Libertas 5:0 (3:0)

21. ožujka 2012.

Naši seniori ostvarili su i treću pobjedu u trećoj ovogodišnjoj utakmici kod kuće. S 5 pogodaka u mreži ispraćen je Libertas. Mrežu gostiju krasnim pogotkom načeo je Špišić u 15. min. Na ubačenu loptu s boka, u trku je poentirao za vodstvo. I drugo zimsko pojačanje, stasiti centarfor Čondrić upisao se u strijelce u 30 min. Na kraju prvog dijela, Kutleša je izborio jedanaesterac kojeg je sigurno realizirao Ferenček. U nastavku, zabio je i prvi strijelac plavih, Kutleša. Obrana Libertasa neuspješno je izbijala loptu iz 16 m i Kutleša je bio najsnalažljiviji i poentirao. Za kraj, mini remek djelo mladog Marjanovića. Kutleša je povukao loptu po lijevom boku, vratio do Marjanovića koji odmjerenim udarcem sa 17m iskosa pogađa suprotni kut Šepovićeva gola za konačnih 5:0. Priliku da zaigraju u službenoj utakmici dobili su mladilekenički igrači Bernard Blažinić i Antonijo Ćosić i oba su do kraja utakmice u veliku borbenost, bila u prilikama da postignu i pogodak. Prvo Ćosić glavom na ubačaj Marjanovića, a malo kasnije i Blažinić nakon udarca iz daljine. U posljednjim minutama utakmice, domaćoj obrani pobjegao je napadač Libertasa, a Rajić je zbog rušenje protivničkog igrača u izglednoj poziciji za postizanje pogotka zaradio crveni karton. Strijelci za Lekenik: Špišić, Čondrić, Ferenček (11m), Kutleša, Marjanović.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.
Sljedeću utakmicu seniori idu na vrlo teško gostovanje u Budaševo kod BSK-a. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 15:00 sati.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

lokal patriot ožujak 23, 2012 u 14:49

Velikim zalaganjem i kvalitetom naših igrača, uspjeli smo jednu discipliniranu momčad Libertasa nakon 30 minuta igre, svesti na bezidejnu ekipu i potpuno je nadigrati. Pohvale treneru što je konačno uveo mlađe Lekeničane. Nadam se da će i Muris , obzirom na žute kartone i povredu Baglame , dobiti priliku da uskoro upiše minutažu.
Bravo naši!
Sve za NK Lekenik, NK Lekenik ni za što!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: