Pripreme: Lekenik – TŠK 1932 4:0

1. ožujka 2012.

NK Lekenik je u srijedu, 29. veljace odigrao posljednju pripremnu utakmicu pred pocetak proljetnog dijela natjecanja u IV HNL Srediste B. Protivnik je bio TSK iz Topolovca, dobro znani suparnik iz natjecanja u 1. ZNL sa kojim odrzavamo izuzetno dobre sportske odnose. U zanimljivoj utakmici, koja je u svakom pogledu ispunila ocekivanja, Lekenik je uvjerljivo pobijedio rezultatom 4:0 (poluvrijeme 2:0). Trener Vidovic je u ovoj utakmici dao priliku svim igracima, a raduje cinjenica da je 20-tak minuta odigrao I Stipe Condric, pojacanje iz NK Dubrava, koji je bio ozlijedjen tokom priprema.
Utakmicu je zapoceo slijedeci sastav: Kovacic, Majstorovic,Rajic, Hodonj, Baca,  Ferencek, Komsic, Ostric, Spisic, Greguric I Kutlesa. U drugom poluvremenu usli su: Sigur, Sekulic, Domitrovic, Nikolic, Icanovic, Matkovic, Blazinic, Marjanovic, Cosic, Turkman I Condric. Zbog povrede nije nastupio Baglama.

Mrežu TŠK-a načeo je Rajić za njim brzi Viktor Špišić,a malo straha dobili smo u 35. minuti izlaskom teško šepajući Matije Baće, a u poluvremenu saznali smo da se ne radi o težoj povredi pa je izgledno da će nastupiti u nedjelju u Lekeniku na prvoj prvenstvenoj utakmici s NK Sava u 15 sati. Tempo u nastavku ne popušta i naravno golovi su tu Turkman i Blažinić donose konačnih 4-0.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: