Pripreme: Lekenik – Mladost Petrinja 1:0

19. veljače 2012.

Seniori Lekenika odigrali su i petu pripremnu utakmicu na terenu sa umjetnom travom u Sisku protiv petrinjske Mladosti te pobjedili minimalnim rezultatom. Pogodak je postigao sredinom prvog poluvremena neometan Marko Oštrić odmjerenim udarcem dvadesetak metara od gola. Imao je Lekenik i još nekoliko dobrih situacija ali lopta nije završila na mjestu na kojem je bila očekivana. Lekenik sljedeću utakmicu igra na istom igralištu u srijedu protiv Bana Jelačića iz Vukovine.

Za Lekenik su nastupili: Kovačić, Komšić, Nikolić, Rajić, Hodonj, Bača, Ferenček, Oštrić, Marjanović, Špišić, Turkman. Još su igrali: Domitrović, Blažinić, Ičanović.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Jo veljača 19, 2012 u 13:40

Očito da ekipi treba još dosta jakih utakmica s jakim protivnicima iz viših rangova a ne županijskim ligašima, bez obzira na rezultat… a vremena je tako malo. Loš odabir što se tiče utakmica u pripremnom periodu, i drugi otežavajući faktori/ nikakvi uvjeti za trening s obzirom da je pomoćni teren postao ogromna kaljuža, puno novih igrača u klubu koji se tek moraju uigrati i još mnogo toga…
Raduje odabir novi novih igrača , a posebno me svojom igrom i pristupom utakmici oduševio Oštrić koji 90 min. daje 100% sebe i ne glumi zvijezdu, Špila koji zaista je profesionalac i znalac /vidiš to u njegovom svakom pokretu/nimalo se ne štedi, raduje povratak mladog Gregurića koji če sigurno naći svoje mjesto u ovom sastavu pa i Bernija koji se još mora dokazati u ovoj konkurenciji vezanjaka. Čondrića još nismo imali prilike ni vidjeti, ali vjerujem odabiru Uprave.
Olakotna okolnost ako se početak prvenstva prolongira, i to treba pametno iskoristiti.
Pozz…

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: