Post image for PROZIVKA SENIORA – Započele pripreme za proljetni nastavak + Plan priprema i utakmica

PROZIVKA SENIORA – Započele pripreme za proljetni nastavak + Plan priprema i utakmica

16. siječnja 2012.

Uz prisustvo kompletnog Upravnog i Nadzornog odbora NK Lekenika, trener seniora  Ivica Vidović obavio je jučer prozivku igrača i započeo sa pripremama momčadi za proljetni nastavak IV. HNL – B. Na prozivci su se pojavili svi igrači na koje se računa u nastavku sezone osim M. Ičanovića koji je opravdano izostao, a pojavila su se i neka nova lica koje je predstavio direktor kluba  Boris Sigur.  U zimskoj pauzi klubu su pristupili igrači Matija Bača (Segesta), Marko Oštrić (Savski Marof), Stipe Čondrić (Dubrava) i Bernard Blažinić (BSK), a napustili Alen Komić, Krešimir Krpan, Anes Handanović i Robert Mesić. Direktor Sigur upoznao je igrače i stručni stožer o svim bitnim novinama vezanim za seniorski pogon. Potom je dao riječ treneru Ivici Vidoviću koji je igrače upoznao sa planom priprema u kojem će biti 9 pripremnih utakmica (prva protiv Metalca).

IMG_5896.JPG

 – Uprava kluba je pred nas stavila sportski cilj – osvajanje prvog mjesta i ja se s tim ciljem slažem jer smatram da za to imamo kvalitetu. Iznio sam igračima što sve od njih očekujem u pripremnom razdoblju. Zahvalan sam Upravi kluba što su nam osigurali i nove igrače. Nakon detaljne analize, ti su nam igrači bili potrebni i jako sam zadovoljan njihovim angažmanom – rekao je trener Vidović. Na kraju se svima okupljenima na prozivci obratio i predsjednik Ivica Kliček koji je iznio klupske  ciljeve : Uprava kluba je procijenila da igrački kadar s kojim krećemo u proljetni nastavak natjecanja ima kvalitetu za osvajanje prvog mjesta i to je jasno postavljeno kao sportski cilj kojemu se svi trebaju podrediti. Nadalje, infrastrukturni ciljevi su nam također imperativ, a to su dovršetak pomoćnog igrališta, završetak dogradnje klupskih prostorija, sanacija glavnog terena te završna implementacija škole nogometa – rekao je predsjednik Kliček.  Igrači su se potom preselili na pomoćni teren i sa trenerom Vidovićem odradili prvi trening uz prisustvo 20 klupskih pristalica.

Ostale slike sa prozivke možete pogledati ovdje.
Plan treninga možete pogledai ovdje.

Pripremni susreti igraju se konstantno u terminima srijeda – subota. Što se tiće vremena bit će te obavješteni naknadno.

Subota 21.1. protiv Metalca u Sisku na umjetnoj travi
Subota 28.1. protiv Frankopana u Galdovu.
Srijeda 1.2. protiv Poleta u Buševcu
Subota 4.2 protiv Segeste u Sisku na umjetnoj travi
Srijeda 8.2 protiv Zrinskog iz Odre.
Subota 11.2. protiv TŠK 1932 u Lekeniku.
Srijeda 15.2. protiv Moslavine u Sisku na umjetnoj travi
Subota 18.2. protiv Mladosti u Lekeniku
Srijeda 22.2. protiv Jelačića iz Vukovine

IMG_5907.JPG
Prvi trening u nastavku sezone

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

kapa siječanj 17, 2012 u 15:03

Čestitam upravi za dovođenje ovako kvalitetnih pojačanja i želim im đuno sreće u nastavku natjecanja. Ako nastavite ovako ozbiljno raditi i dalje prvo mjesto je neupitno.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: