Post image for U Lekeniku najviše gledatelja

U Lekeniku najviše gledatelja

28. studenoga 2011.

Ove jeseni najposječenija momčad je Lekenik bilo igrala doma ili u gostima. Jedan od razloga je i to da velik broj lekeničana i pristaša Lekenika idu i na gostovanja tako da seniori imaju uvijek brojnu publiku. Seniori Lekenika daleko najposječenija momčad bila je i prošle sezone u 1.ŽNL kada su lekeničani bili brojniji i glasniji ne samo na domaćim utakmicama već i na brojnim gostovanjima. Lekenik ove polusezone u 7 utakmica posjetilo je nešto više od 1500 gledatelja odnosno 220 po utakmici. Najmanje gledatelja bilo je na ovoj posljednjoj protiv Mraclina. Zbog hladnoče i kolinja turopoljski derbi između Lekenika i Mraclina posjetilo je tek nešto više od 150 gledatelja. Iako Moslavina Kutina, Samobor, Mladost Petrinja, Banovac Glina dolaze iz nekoliko puta pa do nekoliko desetaka puta večih gradova svi oni su se smjestili iza Lekenika. Nakon Lekenika najposječenija momčad je Bistra koja se okitila jesenskim naslovom. Prosjek gledatelja na njihovim utakmicama je 190 gledatelja. Najmanje gledatelja bilo je u Budaševu (60 gledatelja po utakmici) i Glini (80 gledatelja po utakmici). Najgledanije utakmice 4.HNL Središte B bile su Lekenik – Udarnik, Lekenik – Bistra, Mladost Petrinja – Lekenik, Libertas – Moslavina na kojim je utakmicama bilo 300 gledatelja.  I ove sezone najglasniji lekeničani bili su Blue Warriorsi koji već sada najavljuju još bolje i glasnije navijanje u proljetnom dijelu sezone.

Predsjednik NK Lekenik Ivan Kliček: “UO NK Lekenik se zahvaljuje svim vjernim navijačima na velikoj podršci koju smo imali na domaćim i gostujućim utakmicama. Vjerujemo da je momčad i klub u cjelini to i opravdala, kada smo kao novak u ligi od samog početka bili ravnopravan kandidat za visoki plasman. Nadamo se da će u proljetnom dijelu prvenstva broj gledatelja na našim utakmicama biti i veći te da ćemo i nadalje gledati dobar nogomet.”

IMG_9505.JPG
Lekenik – Mraclin
IMG_5229.JPG
Dinamo Hidrel – Lekenik
IMG_8650.JPG
Lekenik – Bistra
IMG_4965.JPG
Lekenik – Laduč 
lek-udar -tribina.jpg
Lekenik – Udarnik
lekenikbsk04.jpg
Lekenik – BSK

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Ivan studeni 28, 2011 u 15:31

UO NK Lekenik se zahvaljuje svim vjernim navijačima na velikoj podršci koju smo imali na domaćim i gostujućim utakmicama. Vjerujemo da je momčad i klub u cjelini to i opravdala, kada smo kao novak u ligi od samog početka bili ravnopravan kandidat za visoki plasman. Nadamo se da će u proljetnom dijelu prvenstva broj gledatelja na našim utakmicama biti i veći te da ćemo i nadalje gledati dobar nogomet.

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: