Post image for Bez pogodaka u Petrinji

Bez pogodaka u Petrinji

5. studenoga 2011.

Mladost Petrinja – Lekenik 0:0 (0:0)

Nogometaši Lekenika odigrali su bez pobjednika sa petrinjskom Mladosti. Vrlo dinamična i borbena utakmica sa dobrim prilikama ali bez realizacije.

Prvi dio pružio je podjednaku igru obje momčadi. Petrinjci su imali najbolju priliku sredinom poluvremena kada domaći napadač ne iskorištava prazna vrata. Prije toga dobra akcija na lijevoj strani ali udarac je odsjeo pored gola Kovačića. Lekeničani najbolju priliku imali su iz slobodnog udarca kojeg je izveo Kutleša. Lopta je “liznula” vanjski dio stative. Jednini izgledni udarac u vrta je onaj Turkmana na samom početku utakmice ali domaći vratar bez teškoća brani.

U nastavku Turkman se našao u najizglednijoj prilici na utakmici ali vrlo slabo reagira. Zeleni su se povukli ali su jako opasni iz kontri ili nakon pogreški lekeničana. Još jedna prilika “plavih” odlazi u nepovrat. Skračeni korner izveo je Kutleša tako da je direktno uputio udarac na gol. Domaći vratar nakon teške muke ipak je uspio vrlo brzo reagirati. Bila je to 53. minuta. U 67. minuti Kunert skreče loptu rukom kao zadnji igrač te time sprječava da se Turkman nađe sam pred vratarom. Preki je zveo  Baglama te pogodio gredu. Pet minuta kasnije ponovno je Kunert na nedozvoljen način – povlačenje rukama – Turkmana onemogučio da se nađe sam pred golmanom. Sudac nije pokazao drugi žuti karton kapetanu zelenih kao što bi se očekivalo. U 75. minuti loša reakcija u obrani lekeničana je rezultairala udarcem domaćeg igrača. Sreća je sada pomazila Lekenik. Lopta je “lizala” vanjski dio stative. U 88. minuti prekršaj je izveo Baglama, a najviši u skoku biva Hodonj ali zahvača loptu ne onako kako bi bilo najbolje za goste iz Lekenika. ( slika ispod ) Do kraja utakmice nije ostalo dovoljno vremena da ni jedna momčad promjeni rezultat.

IMG_5080.JPG

IMG_5087.JPG

IMG_5088.JPG

IMG_5089.JPG

Gostovanje u Petrinji nije moglo proći bez velike podrške pristaša Lekenika i naravno Blue Warriorsa.

Zapisnik i izveštaj sa utakmice.

Sljedeća utakmica je protiv Bistre.  Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 14:00 sati.

Od suparnika koji su igrali danas jedino je Moslavina mogla ugroziti prvo mjesto Lekenika. Moslavina je imala i prednost te više od pola utakmce igrača više ali ni to im nije pomoglo da ne izbjegnu brodolom. Samobor – Moslavina 6:1. Protiv BSKa osaldili su se i glinjani. Banovac – BSK 3:1.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: