Post image for Juniori: Pobjednički niz nastavljen i protiv Banovca

Juniori: Pobjednički niz nastavljen i protiv Banovca

29. listopada 2011.

Lekenik – Banovac Glina 5:3 (4:0)

IMG_4871.JPGJuniori Lekenika nastavili su pobjednički niz protiv gostujuće ekipe Banovca iz Gline. Uoći ove utakmice prvoplasirane ekipe. Juniori Lekenika u prvom dijelu igrali su sigurno u obrani te efikasno u napadu te tako da se na odmor odlazi sa velikih 4 gola razlike. Prvi pogodak postigao je Leon Križanić već u 4. minuti(slike postizanja pogotka možete pogledati ispod). Sljedeći udarac na gostujući gol opet je odsjeo u mreži. Sada je strijelac Damir Matković. U 23. minuti Matković se ponovno odlućuje pucati iz daljine te sada je već 3:0. U 36. minuti Težaćki se oslobodio čuvara te puca ali lopta udara u stativu te natrčava Križanić koji postiže svoj drugi pogodak na utakmice odnosno četvrti Lekenika.

Nastavak nam je donio puno življu igru te daleko puno više prilika. Gosti smanjuju u 49. minuti nakon pogreške domaće obrane. U 62. minuti domaći vratar griješi te Banovac stiže na 4:2. U međuvremenu domaćini napadajau ali nikako da postignu taj pogodak. Najbolje prilike imali su Petričević i Majstorović. Petričević nije uspio nadmudriti vratara jedan-na-jedan dok Majstorović promašio je prazna vrata udarcem glavom. Ipak u 85. minti Križanić je ubacio, a Majstorović sada spreman na udarac glavom. 5:2 Ipak to nije krajnji rezultat utakmice jer domaća obrana ponovno spava te Banovac smanje u 90. minuti na konačnih 5:3. Ovom pobjedom Lekenik je sada vodeći ispred Frankopana i Banovca.

Za Lekenik su nastupili: Sever, Dorotić, Sučić, Kocmanić, Balinčić, Grgić, Matković, Težaćki, Cavrić, Križanić, Vidnić. Još su igrali: Petričević, Majstorović, Kobi, Ivić, Vlahovac. Trener: Nino Matković

IMG_4928.JPG

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: