Post image for Pobjeda protiv Metalca

Pobjeda protiv Metalca

17. rujna 2011.

Nogometaši Lekenika iz Siska dolaze sa sva tri boda. Iako su imali vodstvo od dva pogotka razlike, treći gol samo što nije ali ipak za sva tri boda strepilo se do zadnje minute. Takav je nogomet. Strijelci za Lekenik bili su Stipaničev i Turkman.

Prvo poluvrijeme vrlo tvrdo. Teško se dolazilo do prigoda sa obje strane. Domaći i gosti imaju priliku za vodstvo ali bez preciznosti. I kad su već svim počeli misliti na odmor i drugo poluvrijeme lekeničani su nadmudrili domaću obranu. Strijelac za vodstvo gostiju iz Lekenika postigao je Vedran Stipaničev. Na poluvremenu trener Vidović mijenja asistenta kod pogotka Marjanovića sa Turkmanom. U 49. minuti velika greška u obrani Metalca. Turkmanu domaći branič predaje loptu te nije mu bilo teško zabiti jedan-na-jedan sa golmanom. Potpuna ofenziva na vrata domaćina. Nedugo zatim Kutleša probija lijevu stranu, dodaje Turkmanu koji puca ali golman spretniji. Nema predaha jer već koju minutu kasnije Turkman bježi domaćoj obrani. Iako sam pred golmanom odlučuje se na ipak korak previše te golman brani i spašava Metalac. Kazna za promašaje slijedi vrlo brzo. U 57. minuti pogrešaka u obrani Lekenika te Metalac bez problema smanjuje na 1:2. Pogodak je postigao Vladimir Orešković glavom. Drugo poluvrjeme je potpuna suprotnost prvom. Puno više trke, akcija, udaraca… Nakon tog pogotka domaćini u lovu na izjednačenje. Ipak obrana Lekenika koncentrirana do kraja tako da izgledne šanse za postizanje izjednačujućeg pogotka za domaće nije bilo. U 80. minuti Turkman je mogao staviti točku na i ali nije. Lopta prolazi tik uz vratnicu.

Zapisnik i izvještaj sa utakmice.

Teška ali ipak zaslužena pobjeda gostiju iz Lekenika. Sljedeću nedjelju Lekenik je domaćin BSKu iz Budaševa. Utakmica se igra u 16:30 sati. Također danas dovboj istih protivnika imali su i Juniori sam što je utakmica bila igrana u Lekeniku. Visoka pobjeda juniora Lekenika od 8:0.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: