MI SMO PRVACI!

20. lipnja 2011.

 

Momčad seniora NK Lekenika sa načelnikom Crnkocije, predsjednikom NS SMŽ-a Davorom Ivićem i gl. tajnikom Damirom Nogićem

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka u posljednjoj ovosezonskoj utakmici I. ŽNL, slavlje je moglo započeti. Seniori  NK Lekenika superiorno su osvojili naslov prvaka I. ŽNL, osigurali ga još prije više od mjesec dana. Sezona za pamćenje i najveći klupski rezultat u 82 godine postojanja. Uprava kluba za kraj pripremila je program proslave u kojem nisu bili zakinuti niti igrači klupske mladeži niti gledatelji – po prvi puta utakmicu su mogli pogledati sa novoizgrađene tribine koja nije još dovršena – potrebi su joj još krov i sjedalice.

Prvenstvena utakmica 30. kola bila je samo formalost, ali su je prvaci na kraju  odradili sa stilom – rekordnom pobjedom od 15:0. Gosti iz Gornje Gračanice nisu imali nikakve šanse. Uoči utakmice igrači obje ekipe sa sucima istračali su kroz defile Lekeničkih mažoretkinja. Na poluvremenu više stotina posjetitelja pozdravilo je sve ekipe mladeži NK Lekenika – limače, mlađe i starije pionire te juniore. Istrčali su sa svojim trenerima i pojedinačno predstavljeni.

 

Načelnik Crnkoci i predsjednik Kliček uručili su igračima medalje

Nakon utakmice u kojoj je jedino pitanje bilo na kojoj brojci će stati semafor, krenula je proslava. Igrači seniorskog sastava NK Lekenika sa juniorima koji su tijekom sezone nastupili i za seniore, te igrači koji su igrali u jesen u klubu istrčavali su jedan po jedan na teren predvođeni kapetanom Tomislavom Kutlešom, ujedno i prvi topnikom lige. Potom su im Općinski načelnik Marijan Crnkoci i predsjednik kluba Ivica Kliček dodjelili medalje za osvojeni naslov prvaka. Na kraju, kapetanu Kutleši, glavni tajnik NS SMŽ-a Damir Nogić u pratnji predsjednika saveza Davora Ivića uručio je pehar prvaka – i slavlje je moglo početi!

 

Kapetan Kutleša visoko je podigao pehar prvaka

Uslijedilo je veselje obogaćeno za konfete i šampanjac. Ponovo su najglasniji bili Blue Warriorsi – svaka čast dečki!  Nakon večere, uslijedila je pjesma dugo u noć…

 

{ 2 komentari… read them below or dodaj jedan }

Blue Warriors lipanj 21, 2011 u 09:54

Izađite na balkone, pozdravite šampione! LEKENIK ŠAMPION!

Odgovori

šnk zrinski odra lipanj 21, 2011 u 14:41

cetitamo na uvjerljivom osvajanju prvenstva i sretno dalje

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: