Juniori: Rutinski protiv Češkog Sela

16. svibnja 2011.

NK Češko Selo- NK Lekenik  0:3

U prvenstvenoj utakmici protiv ekipe Češko Selo priliku da igraju od prve minute dobili su neki igrači koji do sada nisu igrali od početka, nego su uglavnom ulazili s klupe(Kobi,Vidnić,Balinčić) i odmah moram konstatirati da su svoju priliku iskoristili.

Od početka utakmice mi smo bili ti koji smo diktirali tempo iako moram priznati da u prvom poluvremenu tu premoć baš i nismo uspjeli konkretizirati. Razlog tome leži svakako u tome što vezna linija nije uspjevala uputiti kvalitetan zadnji pas, a i kad bi donekle to uspjelo napadači su tada zakomplicirali predugim zadržavanjem lopte ili prekompliciranim rješenjima. Također moram naglasiti da je zadnja linija u rasporedu Kobi-Vidak-Kocmanić-Vidnić odigrala odlično cijelu utakmicu te je protivnik uputio tek dva udarca u okvir našeg gola.

U drugom poluvremenu smo nastavili sa pritiskom na gol protivnika, ali su napadači(Majstorović,Ćosić,Zec) pojednostavili svoju igru te smo lakše dolazili doozbiljnijih situacija pred protivničkim golom. Kao plod takve igre došli su u golovi. U 70. min. Majstorović je na odlično proigravanje Cavrića postigao prvi pogadak. U 80. Min. Zec je nakon asistencije Matkovića pobjegao od centra te rutinski postigao pogodak, iako je to na isti način mogao učiniti koju minutu ranije. Konačan rezultat 0:3 postigao je T. Brodarić, koji je malo ranije ušao umjesto Majstorovića, svojim prvim pogodkom na asistenciju Ćosića.

U zaključku možemo konstatirati da smo uspjeli prekinuti negativan niz te ćemo pokušati nastaviti pozitivan niz u sljedeće dvije prvenstvene utakmice koje su nam preostale.

Za Lekenik igrali su:1.Sever, 2.Kobi, 3.Vidnić (Ivić), 4.Balinčić, 5.Vidak, 6.Kocmanić, 7.Zec(Petričević), 8.Matković, 9.Majstorović (Brodarić), 10.Cavrić, 11.Ćosić

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: