PIONIRI: Lekeniku 4 boda u ogledima sa Segestom

9. svibnja 2011.

Mlađi i stariji pioniri vrlo dobro su odradili dvostruki ogled protiv Segeste u Sisku. Prvo su mlađi pioniri odigrali 2:2, a potom stariji pioniri u pravoj golijadi u utakmici preokreta, pobjedili Segestu sa 5:4!

Uoči ovog kola, stariji pioniri NK Lekenika nalazili su se na 6. mjestu sa samom bodom zaostatka za Segestom, pa je ovo bila utakmica i za promjene na tablici.

Valentino Tivadar (desno) postigao je 3 gola Segesti

Utakmica je opravdala riječ derbi i zadovoljila sve  prisutne. Obilovala je pogocima i preokretima. St. pioniri Lekenika vodili su na poluvremenu sa 2:1, a u nastavku su poveli i sa 3:1.Umjesto da sigurno završe utakmicu, dozvolili su domaćinu da se vrati u igru. U velikom preokretu, Segesta je 5 minuta do kraja povela sa 4:3!. No, Lekeničani se nisu predali. Prvo su izjednačili na 4:4, a potom u posjednjim trenucima utakmice i zabili pobjednički gol za 5:4 i veliko slavlje. Strijelci su bili: Valentino Tivadar 3 pogotka, po jednog Leon Križanić i Mario Mikulin.

Mlađi pioniri su uoči gostovanja u Sisku, od Segeste bili udaljeni 24 boda no to ih nije natjeralo da se unaprijed predaju. Čak su i

Luka Križanić postigao je vodeći gol za Lekenik

poveli u 6. minuti pogotkom Luke Križanića. Domaćini su izjednačili 17 minuta kasnije pogotkom Matka Sekulića. Isti igrač doveo je domaću momčad u vodstvo u 34. minuti. Ipak, željni bodova, velikom borbenošću, igrači Lekenika u 44. minuti stižu do izjednačenja. Gol za konačnih 2:2 djelo je kapetana Matije Težačkog. Bravo dečki!

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: