U Topolovcu bez pogodaka

8. svibnja 2011.

Utakmica koja nije opravdala epitet derbija, već je više izgledala kao prijateljski susret domaćina TŠKa 1932 i Lekenika.

24. kolo I.ŽNL TŠK 1932 – Lekenik 0:0 (0:0)

Lekeničani su bili desetkovani za ovaj susret – bez šestorice prvotimaca. Uz već duže ozljeđene trener nije mogao računati ni na Krpana koji se ozljedio u prošlom kolu te Komšića koji je skupio tri žuta kartona. Raspoložljivi za ulazak sa klupe bili su Sigur, Vidak, Ćosić, Cavrić, Sekulić te Ferenček. Prosjek godina klupe je 20 te teško da nešto mogu protiv iskusnih i puno starijih domaćina. Stipaničev je igrao stopera u paru sa Komićem. Bočne pozicije igrali su Ičanović i Peršin. Povlačenjem Stipaničeva na mjesto stopera Đurašin je igrao veznog sa Kiretom, Ferenčekom i Novoselom. Napadači Kutleša i Turkman.

Prvi dio sa malo zrelih prigoda odnosno nijedne za pogodak. Uglavnom igra se na sredini terena. Pred zadnjih 5. minuta lekeničani su stisnuli ali ništa od toga. Nastavak je donio ipak kontrolu Lekeniku. U 68. minuti gostima ide na ruku i isključenje domaćeg stopera nakon dva žuta kartona. Domaćini su se branili svim raspoložljivim snagama te tu napadači Lekenika dobivali su rijetko dobru priliku za pogodak. Vrijedi spomenuti dvije prilike Kutleše te jednu Turkmana. Kutleša biva jedan-na-jedan ali u trenutku udarca stoper ga je dovoljno zasmetao da lopta ode preko vratiju. Najveća prilika bila je Turkmana koji puca nakon kornera. Domaći branić blokira na samoj gol crti. Lekenik vreba nekoliko puta iz prekida ali neprecizno. Do kraja susreta gosti nastavljuju sa dominacijom koja ipak ne rezultira pogotkom.

Rezultat je pozitivan i dobar ali kakav je bio tijek susreta možemo biti poprilično nezadovoljni.

Zahvaljujemo NK TŠK 1932 na ugodnom gostoprimstvu.

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

BlueWarriors svibanj 12, 2011 u 11:15

rijetko gdje smo dozivjeli takvo gostoprimstvo,organizacija na nivou i mnogo vrlo gostoljubivih ljudi..hvala i sportski pozdrav!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: