JUNIORI: Lekenik – Mahovo 2:0 + Slike

18. travnja 2011.

Juniori NK Lekenika u subotu su upisali tri nova boda na svoj konto. Teže nego što su neki očekivali, svladali su svoje vršnjake iz Mahova sa 2:0 pogocima Maria Majstorovića i Ivana Petričevića, oba u drugom poluvremenu. U sastavu bez braće Dorotić, Frana i Svena, trener Nino Matković morao je napraviti neke izmjene, pa je tako desni  bočni Kocmanić završio u obrani, a bok je preuzeo Vidnić. U prvom poluvremenu, domaći igrači imali su inicijativu, ali bez konkretne završnice i mnogo neforsiranih pogrešaka. Ipak, u nastavku, prvo M. Majstotović, a potom i I. Petričević pronašli su put u do mreže Mahova za nova tri boda.

Nakon ove utakmice moramo biti realni i reći da ni danas nismo odigrali dobro(kao ni proslu utakmicu), ali smo danas za razliku od prošle utakmice puno više željeli pobijediti pa stoga i rezultat na kraju ide u prilog tome.

U prvom poluvremenu smo krenuli odlučno, da što prije dođemo do rezultatskog vodstva, ali što protivnik, što teren te naša brzopletost su rezultirali nulom na semaforu. Obično nakon takvih promašaja slijedi kazna, ali mi to danas nismo dozvolili.

U poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo sa pritiskom što se na kraju ipak isplatilo te smo preko razigranog Majstorovića došli u vodstvo. No i nakon tog pogodka nismo stali nego smo i dalje tražili još koji gol. Bilo je dosta prilika na gol, ali i previše dekoncentracije u odlučnim trenucima. Ipak nekoliko minuta prije kraja nakon odlične asistencije Majstorovića I. Petričević je svojim prvim pogodkom riješio pitanje konačnog pobjednika.

Ovdje moram naglasiti da smo igrali protiv dobre i borbene ekipe iz Mahova, ali i da smo mi previše griješili u elementarnim stvarima što nas je i spriječilo u razvijanju nekakve smislene igre. Sreća je što smo u svakoj liniji imali bar po jednog raspoloženog igrača (Vidak-Kocmanić, Ćosić-Majstorović), ali već u sljedećoj utakmici će im se morati pridružiti i ostali ukoliko želimo ostati neporaženi.

Za Lekenik igrali su: Sever, Vidnić( Kobi), Vidak, Kocmanić, Sučić( Brodarić), Ćosić, Cavrić, Zec( Petričević i.), Matković8 Ivić), Težački, Majstorović( Perović)

 

 

 

 

 

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: