NK Lekenik i HNK Segesta potpisali Sporazum o sportskoj suradnji

16. ožujka 2011.

 

Predsjednici Novak i Kliček potpisali su Sporazum o sportskoj suradnji

Predsjednici ŠNK Lekenika i HNK Segeste, Ivan Kliček i Veljko Novak, jučer su na Gradskom stadionu u Sisku potpisali Sporazum o sportskoj suradnji tih dvaju klubova. Potpisana suradnja temelji se na obuci i razmjeni mladih perspektivnih igrača što je u interesu oba kluba. Svečano potpisivanje upriličeno je uz prisutnost medija, a oba predsjednika govorila su koristima ovog Sporazuma.

– Prije svega hvala predsjedniku Novaku i direktoru Matanoviću što su omogućili da dođe potpisivanja ovog Sporazuma o sportskoj suradnji. Čast nam je i zadovoljstvo što je do toga došlo jer je i to nama potvrda su svi naši napori koje poduzimamo posljednjih godinu dana prepoznati. A mislimo da je napravljeno jako puno. Sporazum je komplementaran sa Strategijom razvoja NK Lekenika, ali i NK Segeste. Ono što smo mi i NK Segesta napravili u posljednjih godinu dana ide u istom pravcu. Mi možemo naše ideje i aktivnosti uskladiti s aktivnostima Segeste na način da naše najtalentiranije pojedince usmjerimo u školu HNK Segeste. A svi oni, izlazni juniori koji neće završiti u prvom sastavu Segeste, dobro došli su u NK Lekenik. Smatramo da ćemo na taj način osigurati protočnost igrača na obje strane u interesu oba kluba – izjavio je prilikom potpisivanja Sporazuma o sportskoj suradnji Ivan Kliček, predsjednik NK Lekenik.

Predsjednik Novak istaknuo je da za seniore NK Segeste igraju isključivo domaći igrači koji su potekli iz Segestine škole nogometa i da je to dugoročni cilj kluba –  Držimo da je najpravilniji put osloniti se na svoju školu nogometa, svoje područje i djecu te sporo, ali sigurno doći do toga da Segesta postane stabilan drugoligaš. Taj cilj smo postavili dolaskom ove Uprave kluba i ostvarit ćemo ga, kazao je predsjednik Novak  te poručio kako je potpisivanje sporazuma s NK Lekenikom poruka svima ostalima koji žele na takav način djelovati da su dobro došli. Predsjednici klubova su još nakon potpisivanja odgovarali na pitanja okupljenih novinara.

 

Potpisivanje Sporazuma popratili su predstavnici medija

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

sokol ožujak 17, 2011 u 16:49

svaka čast

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: