“Nije loše za početak”

13. ožujka 2011.

NK Lekenik nastavio je sa pobjedama i u 2011. Prva na redu bila je NK Lokomotiva iz Kutine, posljednja momčad I.ŽNL. Utakmica se odigrale u Sisku na terenu sa umjetnom travom pred pedesetak Lekeničana.

NK Lekenik – NK Lokomotiva Kutina 7:0 (5:0)

Lekeničani su od samog početka diktirali ritam utakmice ali napadački strpljivi čekali su pogrešku gostiju iz Kutine. Kutleša je uposlio Turkmana koji izbija jedan-na-jedan iskosa i poentira za 1:0. Nakon toga pogotka u sljedećih 15. minuta primili su još četiri. Turkman je zabio još dva koliko i Kutleša. Sudac zviždukom za odmor spasio je Lokomotivu od udarnih igla Lekenika.

U nastavku nastavila se ista igra Lekenika. Valja spomenuti dva pokušaja Turkmana. U sučevoj nadoknadi Lokomotiva primila je još dva pogotka braće Ferenček. Prvo je stariji pogodio sa ruba šesnaesterca, a zatim mlađi Igor neometano je gurnuo loptu na gol nakon asistencije Turkmana.

Sa tri pogotka Turkmana i dva Kutleše oboje su se sad priključili Novoselu, koji je danas bio odsutan, sa 12 pogodaka ove sezone. Također je dobro da nije bilo kartona sa naše strane.

Sljedeća utakmica igra se u Lekeniku protiv Pešćenice koja je u subotu nadigrala TŠK 1932 sa 2:0.

Zapisnik sa utakmice pogledajte ovdje.

 

 

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

junior ožujak 14, 2011 u 19:37

ponovit ovo protiv pešće i super! 🙂

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: