Pripreme: Uvjerljivi Lekenik + Slike

13. veljače 2011.

U subotu, 12. Veljace NK Lekenik je odigrao prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za nastavak prvenstva . Protivnik je bio NK Rovisce, prvoplasirana momcad 1. ZNL Bjelovarsko-Bilogorske Zupanije. U nadahnutoj i izvanrednoj igri NK Lekenik je pobijedio uvjerljivim rezultatom 9:0. Od pocetka je bilo vidljivo da su nasi igraći željni lopte i igre i kontrolirali su utakmicu u potunosti, iako je protivnik bio opasan u protunapadima. Prvo poluvrijeme zavrseno je vodstvom Lekenika 3:0. U drugom poluvremenu nasi igraci su pojacali ritam I u potpunosti nadigrali protivnika.
Trener Horvat dao je priliku svim igracima, koji su potpunosti zadovoljili. Ono sto nas raduje je cinjenica da je momcad spremna za ovu fazu priprema I da se vidi ucinak napornog rada na treninzima. Do pocetka prvenstva ima jos mjesec dana I to je dovoljno vremena da se momcad dodatno spremi I udje potpuno spremna u nastavak natjecanja.
Veseli cinjenica da je utakmicu po hladnom vremenu I u mjestu koje je od Lekenika udaljeno 100 km promatralo 30- tak navijaca NK Lelknik. Izgleda da smo se svi zazeljeli nogometa.
NK Lekenik u nedjelju u 15 sati igra utakmicu protiv NK Turopoljac u Kucama.

Sastav NK Lekenik:
Belosevic (Kovacic)-Sekulic (Persin);Domitrovic (Perovic); Komic; Icanovic (Gotovac); Stipanicev; Komsic; Ferencek S; Krpan; Kutlesa; Turkman (Ferencek I)
Strijelci: Kutlesa 3; Ferencek S 2; Turkman 1; Krpan 1;  Komic 1; Ferencek I 1

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

junior veljača 13, 2011 u 11:20

ovo je stvarno impresivno..pravo upozorenje za sve klubove u 4.hnl
neka vide ko im dolazi slijedeće godine!!! 🙂

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: