Lekenik – Slavonac 3:0

14. studenoga 2010.

Match

LekenikSlavonac

3 - 0

13. Match Day

18. studenoga 2018., 14:00

Lekenik

Nogometaši Lekenika uspješno su savladali i ekipu Slavonca iz Lipovljana rezultatom 3:0 (1:0). Rezultat skriva jednu tešku utakmicu u kojoj su Lekenikčani pokazali da su puno kvalitetnija momčad ipak protiv bunkera se teško  igra. Golove su postigli Ičanović, Domitrović te Novosel.

Od prve minute ekipe su uzele stav koji nisu mijenjali do samog kraja. Domačini napadački stav, gosti obranbeni. Prilike su se teško gradile. Ipak nakon par udarac koji nisu bili loši Lekenik postiže pogodak. Kada nemože kroz sredinu može kroz bok. Muris Ičanović probio je lijevi bok te se sjurio na gol gostiju. Nakon teške muke Lekenik vodi. Danas Vlado Horvat odlučio se na nešto drugačiji izbor igrača u prvih jedanaest pa tako Ičanović je bio uz Sekulića i Kutlešu u vršku napada plavih. Muris je to povjerenje opravdao fantastičnom igom tokom cijele utakmice. Oba ovosezonska pogotka postigao je u Pešćenici. Vrhovac danas odlični. Nezaustavljiv. Nakon ozljede Komića u 38. minuti prešo je na stopera. Na odmor odlazi se sa minimalnom prednošću Lekenika.

U nasavku Slavonac ima par slobodnih udaraca vrlo blizu Sigurova golu ali nijedan od udaraca ne dolazi do Sigura. Sredinom poluvremena Lekeničani su namirisali mogučnost povečanja rezultata. Kireta puca pokraj gola. Pokraj gola. Prskalo također. Bijaše korner, lopta upućena prema Domitroviću koji puca glavom te uz nespretnu reakciju gostujućeg golmana Lekenik vodi 2:0. Dvije minute kasnije Kuteša je privukao na sebe nekoliko igrača te uposlio samog Novosela koji fantastičnim lobom vara cijelu obranu Slavonca uključujući vratara. 3:0 . Deseti pogodak Novosela za Lekenik. Sedam u posljednje tri utakmice. Nakon gola neposustaju te pokušavaju još koji put matirati golmana. Krpan uposluje Blažinića koji puca u golmana. Kraj utakmice.

Pobjeda za trenera Vladu Horvata, još neporaženog od kada je preuzeo vruću stolicu. 14 pobjeda i 5 nerješenih ishoda.

Zapisnik

{ 5 komentari… read them below or dodaj jedan }

Blue Warriors studeni 14, 2010 u 20:07

ništa ne komentirate kikseve tška i sokola..koji nam olakšavaju put prema četvrtoj 😀
ŠAMPIONI!!!

Odgovori

moslavac studeni 14, 2010 u 20:18

vratili nam za sokol,hvala

Odgovori

BlueWarriors studeni 14, 2010 u 22:12

navijace ste zaboravili.

Odgovori

Rubinjo studeni 15, 2010 u 02:04

Vaši bivši igrači zagorčali život TŠK-u. Kaijić zabio dva i jednog Kosta. Pitanje, dali će forum biti otvoren par dana ili će biti duže

Odgovori

admin studeni 15, 2010 u 17:58

Svi komentari koji nemaju veze sa ovim člankom su uklonjeni. Za sve ostalo imate forum.
Pozdrav

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: