Juniori: BSK – Lekenik 0:4

2. studenoga 2010.

Na utakmici otišli smo sa nadom i željom da vratimo izgubljeno samopouzdanje u prošlom kolu te sada na kraju možemo konstatirati smo u tome uspjeli.

Od početka utakmice smo se postavili u zgusnutm rasporedu te na taj način onemogučili domaćinima da nas ozbiljnije ugrozi iz neke smišljenje akcije. Zamisao je bila zgusnuti sredinu terena i iz kontri ili polukontri ozbiljnije ugroziti protibnički gol i što je utakmica više odmicala mi smo sve više i sve bolje bili opasni po protivnički gol. Nakon nekoliko neiskorištenih prilika uspjeli smo povesti golom Matkovića iz odlično izvedenog slobodnog udarca, a do kraja poluvremena to vodstvo i „podebljati“ nakon solo dionice istog igrača i pogodka iz „mrtvog“ kuta.U tom djelu i protivnik je stvorio dvije situacije koje su mogle okrenuti tok utakmice, ali u prvom slučaju sreća, a  drugom vratar Sever su to onemogučili.

U poluvremenu smo se dogovorili, poučeni iskustvomiz gostovanja u Hrvatskoj Kostajnici, da nastavimo ovakvom angažiranom i nadosve discipliniranom igrom. To se pokazalo kao ispravnim odmag na početku jer je protivnik u drugo poluvrijeme krenuo vrlo agresivno pokušavajući utakmicu vratiti u rezultatsku neizvjesnost no mi smo se postavili odlično i bez suvišnog rizika sprječavati te nalete domaćih. Protivnik je u tom djelu uspio izboriti tek dva slobodna udarca sa 20 metara. Što je naš, danas sigurni golman Sever, vrlo lagano riješio. Nakon tih nekoliko minuta pritiska mi smo ponovno sve više i više uspijevali zagospodariti terenom, te iz jedne polukontre preko Zeca koji biva oboren u šesnaestercu i sigurnom realizacijom jedanaesterca Matkovića, praktički uspjeli riješiti pitanje pobjednika pa je do kraja ostalo samo da rutinski utakmicu priverdemo kraju, Do kraja smo to vodstvo i povisli ponovno iz jedne brze polukontre preko Zeca koji vara golmana i gura loptu u praznu mrežu.

Na kraju, po rezultatu, to izgleda lagana pobjeda iako svi igrači znaju koliko su truda morali uložiti da bi se ona i ostvarili.

Poslije utakmice obitelj Dorotić nas je počastila jer je Sven proslavio svoju punoljetnost. Čestitke Svenu na ulasku u svijet starijih kao i obitelji Dorotić na čašćenju!

Za lekenik su igrali: Sever, F.Dorotić, Sučić (Vidnić), S.Dorotić, Ja.Vidak, Majstorović (Jo.Vidak), Zec (Kobi), Matković, Belošević (I.Petričević), Cavrić, Ćosić

{ 1 komentar… pročitaj niže ilidodaj jedan }

Đuro studeni 2, 2010 u 19:30

bravo decki!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: