Lekenik- Dinamo Osekovo 6:0

31. listopada 2010.

Seniori Lekenika u 11. kolu I.ŽNL rutinski su pobijedili mladu,neiskusnu te fizički slabiju ekipu Dinama iz Osekova rezultatom 6:0(4:0). Pogotke za Lekenik postgli su Novosel četiri, te jednog su ubacili Sekulić i Ičanović. Utakmica od početnog sučevog zvižduka pa sve do posljednjeg bila je kontrolirana od strane domaće ekipe. Vlado Horvat odabrao je jedanaestoricu u kojoj nije bio nijednog napadača. Turkman i Kutleša ozljeđeni. Blažinić i Sekulić ostali su na klupi dok je Nikola Grgić otišao do konca ove polusezone u četvrtoligaša iz Vukovine.
Svi koji su bar jednom pogledali Lekenik sigurno su zapazili malu efikasnost. Danas je to bio vrhunac. Dvadeset mrtvih šansi najmanje. Ili je lopta odbijena od zadnje gostujuće linije, ili je prošla tik pored gola. Ili je pak pogodila vratnicu.
Gostujuća ekipa igrala je bunker sa desetoricom iza lopte pa tako da to definitivno nije bilo lako probiti bez ijednog lekeničana u šesnaestercu.
Lekeničani su započeli vrlo dobro, lopte su zujale pored gostujućeg vratara. Majstorović i Ferenček imali najbolju priliku da zabiju prvi pogodak na utakmici. Nijedan udarac neće u gol. Redaju se šanse da bi nakraju Novosel pravovremenim uletom u šesnaesterac poslao loptu u gol. Prošlo je pola sata igre. Krenulo se sa centra kada vezna linija krade loptu, Novosel se premišlja hoće, neće pucati. Nakraju odlučuje pucati sa tridesetak metara od gola. Lopta je odsjela ispod grede. 2:0. U 40. minuti Novosel zabija svoj treći pogodak. Definitivno najbolja partija u dresu Lekenika. Krešimir Krpan morao je napustiti teren radi ozljede. Taman prije utakmice u Ludini. Zamjenio ga je Sekulić koji nedugo zatim pogađa za 4:0. Fliper na golu gostiju. Kireta, Prskalo,Novosel pucaju ali samo u blok da bi se u toj gužvi najbolje snašao Sekulić te pogađa svoj drugi pogodak u sezoni.
U drugom poluvremenu lekeničani nastavljaju sa potpunom dominacijom. Po slobodnoj procjeni više od 80% utakmice lopta je bila u nogama domaćina. Šanse ponovno idu kao na traci. Vlado Horvat dao je priliku igračima sa klupe koji su to vrlo dobro iskoristili. Ferenček biva srušen u šesnaestercu te Novosel puca. Golman pogađa kut ali lopta je bila previše jaka. Četvrti pogodak Nevena Novosela. Kireta se silno trudi da i on postigne pogodak ali jednostavno ga neće. Blažinić ubacuje u peterac. Ičanović glavom zabija za konačnih 6:0.

Seniori Lekenika u 11. kolu I.ŽNL rutinski su pobijedili mladu,neiskusnu te fizički slabiju ekipu Dinama iz Osekova rezultatom 6:0(4:0). Pogotke za Lekenik postgli su Novosel četiri, te jednog su ubacili Sekulić i Ičanović. Utakmica od početnog sučevog zvižduka pa sve do posljednjeg bila je kontrolirana od strane domaće ekipe. Vlado Horvat odabrao je jedanaestoricu u kojoj nije bio nijednog napadača. Turkman i Kutleša ozljeđeni. Blažinić i Sekulić ostali su na klupi dok je Nikola Grgić otišao do konca ove polusezone u četvrtoligaša iz Vukovine.Svi koji su bar jednom pogledali Lekenik sigurno su zapazili malu efikasnost. Danas je to bio vrhunac. Dvadeset mrtvih šansi najmanje. Ili je lopta odbijena od zadnje gostujuće linije, ili je prošla tik pored gola. Ili je pak pogodila vratnicu.Gostujuća ekipa igrala je bunker sa desetoricom iza lopte pa tako da to definitivno nije bilo lako probiti bez ijednog lekeničana u šesnaestercu.Lekeničani su započeli vrlo dobro, lopte su zujale pored gostujućeg vratara. Majstorović i Ferenček imali najbolju priliku da zabiju prvi pogodak na utakmici. Nijedan udarac neće u gol. Redaju se šanse da bi nakraju Novosel pravovremenim uletom u šesnaesterac poslao loptu u gol. Prošlo je pola sata igre. Krenulo se sa centra kada vezna linija krade loptu, Novosel se premišlja hoće, neće pucati. Nakraju odlučuje pucati sa tridesetak metara od gola. Lopta je odsjela ispod grede. 2:0. U 40. minuti Novosel zabija svoj treći pogodak. Definitivno najbolja partija u dresu Lekenika. Krešimir Krpan morao je napustiti teren radi ozljede. Taman prije utakmice u Ludini. Zamjenio ga je Sekulić koji nedugo zatim pogađa za 4:0. Fliper na golu gostiju. Kireta, Prskalo,Novosel pucaju ali samo u blok da bi se u toj gužvi najbolje snašao Sekulić te pogađa svoj drugi pogodak u sezoni.U drugom poluvremenu lekeničani nastavljaju sa potpunom dominacijom. Po slobodnoj procjeni više od 80% utakmice lopta je bila u nogama domaćina. Šanse ponovno idu kao na traci. Vlado Horvat dao je priliku igračima sa klupe koji su to vrlo dobro iskoristili. Ferenček biva srušen u šesnaestercu te Novosel puca. Golman pogađa kut ali lopta je bila previše jaka. Četvrti pogodak Nevena Novosela. Kireta se silno trudi da i on postigne pogodak ali jednostavno ga neće. Blažinić ubacuje u peterac. Ičanović glavom zabija za konačnih 6:0.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: