ML.Pioniri : Sloga Maris – Lekenik 4 : 1

11. listopada 2010.

Bolest i relativno slabije ocjene u školi nekih naših mlađih pionira, kreiraju u zadnje vrijeme sastav a samim tim i kvalitetu u momčadi našeg novoosnovanog sastava. Tako ni ovaj vikend za ovaj pogon nije bio uspješan. Odsustvo veznjaka Matea Pezera, prvog vratara Matije Gorupeca, stopera Mate Matijevića , bočnog Nikole Butkovića (sve igrači iz prve postave) bio je preveliki hendikep za našu ekipu na gostovanju u Novskoj kod Sloge Maris. Osim njih nedostajali su i Toni Kelemen i Martin Panižić koji su se momčadi nedavno priključili.

Ne može se reći da se nije htjelo, jednostavno nije išlo. I uz ovako okrnjen sastav početak utakmice su bolje otvorili Lekeničani gdje su u prvih 10 min propustili zabiti 3 puta, sva tri puta „jedan na jedan“ sa protivničkim vratarom. Nakon toga sve se okreće u korist domaćih igrača koji su u 15 min uspjeli zabiti „tri od tri“ – bez promašaja, te ostvariti stabilno vodstvo od 3:0. Pred kraj poluvremena iz slobodnog udarca vodstvo domaćina uspio je smanjiti Milaković Robert. Drugo poluvrijeme gledala se otvorena utakmica gdje su domaći uspjeli zabiti još jedan gol.

Iskreno se nadam da će se naš sastav konačno kompletirati do sljedeće utakmice.

Za Lekenik su Igrali :  Jantak 5.5, (Vidak 5.5), Keserović E. 5.5,(Petrović 5.5) Keserović F. 6, Stojević 7, Bušić 6.5, Bilalić 5.5,(Rožanković-),Milaković 7.5,Topić 5.5, Križanić  7. Vukovojac  6.5, Mikulin 6.

Trener: Boris Blažinić

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: