Osmica Slogi-Maris

7. listopada 2010.

Lekenicani pobjedili Slogu-Maris rezultatom 0:8. Golove za Lekenik postigli su Kutleša 4, Krpan 3 te Novosel 1(11-metara).

Nogometaši Lekenika napunili su mrežu Sloge Maris do vrha. Ovih osam komada nismo dugo vidjeli od seniora. Lekeničani su prikazali nogomet kakav želimo gledati, nogomet koji privlači gledatelje na igralište. Trener Vlado Horvat odlućio se na istu početnu jedanaestoricu kao i u prošloj utakmici. Belošević – Majstorović, Đurašin, Domitrović, Komić – Stipaničev, Kireta, Krpan, Novosel – Kutleša, Turkman.

Lekeničani su se nametnuli od samog početka te natjerali ekipu domaćina da se cijelu utakmicu brani te u toj namjeri domaćini su uspjeli tek 4. minute. Odnsono pogotka Krešimira Krpana.   Tri minute poslije Kutleša u svojoj prvoj pravoj prilici zabija te navijaći već mogu naslutiti što možemo očekivati od Tomislava na ovoj utakmici. U 13. minuti pitanje pobjednika je riješeno. 3:0. Strijelac za Lekenik Krešimir Krpan. 34. minuti hat-trick Krešimira Krpana. Sloga Maris je popucala po svim šavovima.

Nastavak utakmce započinje opravdano dosuđenim kaznenim udarcem za goste. Novosel je primio loptu u svoje ruke i zatresao mrežu domaćina po peti put. Sada na scenu stupa Tomislav Kutleša koji pogađa još tri pogotka. 62,74,89 minuta. Krenulo je i njega kako bi se reklo. Vlado Horvat odmah na početku drugog dijela napravio je sve zamjene te tako odmorio kljčne igrače. U igru su ušli Ičanović,Vrhovec,Komšić,Blažinić ze Sekulić. Napomenimo da ipak ova visoka pobjeda nije prošla bez greške. Od 80. minute lekeničani su igrali sa desetoricom jer Nikola Komšić morao je napustiti igralište zbog ozljede. Nadamo se da nije ozbiljna te da će Nikola biti spreman što brže je moguće. Također Neven Novosel dobiva u 89. minuti žut karton koji mu je ujedno treći te neći moći nastupiti su sljedećoj utakmici koja se igra već ove nedjelje u Odri. Ovim kartonom Vlado Horvat može biti miran jer nakon Krpana, Prskala te sada Novosela tek Nikola Komšić ima dva žuta.

Čestitamo igraćima i trenerima na ovako visokoj pobjedi.

{ 4 komentari… read them below or dodaj jedan }

Blue Warriors listopad 8, 2010 u 00:12

ti znaj da volim lekenik,ti znaj da volim lekenik,ti znaj da volim lekenik..ooooo oooooo oooooo…. ŠAMPIONI!!!! 😀

Odgovori

Ivek listopad 9, 2010 u 00:00

bravo dečki biti čete prvaci

Odgovori

Ivek listopad 9, 2010 u 13:51

nemojte tak opširno pisat

Odgovori

junior listopad 9, 2010 u 17:00

ove godine dupla kruna!!! 😀
juniori odlično napreduju u utrci za naslovom,a seniori su prvaci,to se zna!!

Odgovori

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: