Ml. pioniri : Lekenik – BSK 1 : 2 ( 1 : 2 )

4. listopada 2010.

Nakon jako dobre igre protiv Moslavca u Popovači prošle Nedjelje, mlađi pioniri nisu uspjeli na domaćem travnjaku upisati nova 3 boda. Igra koju su prikazali bila je dobra samo prvih 15 minuta kada su zabili izjednačujući gol za 1:1 i propustili zabiti za 2:1 u situaciji gdje su se dva naša napadača našla sami pred protivničkim vratarom. Može se čak reći da je izostala njihova prepoznatljiva borbenost a u igri prema naprijed nje bilo lucidnih poteza ni „ideja“ kao u prošloj utakmici. Gotovo pola momčadi nije imalo „svoj dan“ pa nisu „prolazile“niti  individualne akcije koje su predstavljale očajničke pokušaje da se dođe do izjednačujućeg pogotka. Igra gostiju nije se bitno razlikovala uz činjenicu, da su gosti uspjeli zabiti gol više u prvom poluvremenu i tu prednost sačuvati u drugom. Momčad Lekenika danas je igrala bez svog prvog vratara Matije Gorupca i veznjaka Matea Pezera koji su izostali zbog bolesti. U momčad su se vratili nakon tek preležane bolesti Stojević Tin i Jantak Ivan koji zbog toga, danas nisu mogli pružiti svoj maksimum.

Ipak, u samoj igri su se ispravile neke principijalne greške što je novi pomak NAPRIJED. Jedini gol za Lekenik postigao je Ivan Mikulin . Budući da su zbog bolesti jednog broja igrača promjenjena mjesta u polju nekim igračima i s obzirom na činjenicu da je ovo tek 4. utakmica, oscilacije u igri su normalne pa prava stabilizacija igre tek slijedi.

NK Lekenik :     Jantak 6 ( Vidak 6),  Keserović E. 6 (Panižić 5,5),  Butković 6, Matijević 6, Bušić 6,5 , Kelemen 6, Stojević 6,5 , Milaković 7, Križanić 7, Vukovojac 6,5 , Mikulin 7,5 .

Trener: Boris Blažinić

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: