Pripreme: Segesta bolja

15. kolovoza 2010.

Lekeničani su poraženi rezultatom 6:3 (4:1) u zadnjoj pripremnoj utakmici odigranoj u Sisku. Lekeničani su odigrali prvo poluvrijeme u grču te otišli na odmor sa rezultatom 4:1 za domaće. Za leknik su igrali: Belošević,Domitrović, Vrhovec, Ičanović, Komšić,Prskalo, Novosel, Stipaničev, Kutleša, Turkamn, Sekulić. U drugom dijelu priliku su još dobili Sigur, Peršin, Krpan, Blažinić, Grgić. Nedostajali su Komić i Đurašin.

Segesta je zabila gol već u 3. minuti. Na desnoj strani domaći igrač nije adekvatno zatvoren te ubacuje u peterac gdje domaći igrač glavom posprema iza Leona. Drugi gol je pao također na isti način samo sa druge strane. U 25. već je 3:0 za Segestu. Ipak nakon početnog pritiska igra se preselila na središnji dio igrališta. Greškom u obrani Segeste Kutleša smanjuje na 3:1. Lekeničani su pokazali da mogu parirati domaćinu. Nakon toga Turkman prvo puca sa ruba šesnaesterca ali domaći golman vršcima prstiju skreće loptu tek u korner. Nekoliko trenutaka poslije Tukman puca neometan glavom sa 7-8 metara. Lopta šiša stativu. Pred sam kraj kiks u lekeničkoj obrani te 4:1.

U drugom dijelu Segesta zabija nakon nekoliko sekundi igranja. Gužva u lekeničkom šesnaestercu i Sigur ruši domaćeg napadča. Penal za domaće i 5:1.U drugom dijelu Umjesto Komšića ulazi Krpan, a umjesto Beloševića Sigur. Vezna linija koja u prvom dijelu nije adekvatno igrala sada iz minute i minute igra sve bolje i bolje. Lekeničani diktiraju tempo. Dugom prizemnom loptom izigrana je obrana Segeste te Turkman loba golmana za 5:2. Lekeničani sa pritisnuli zadnju liniju Segeste. Nedugo zatim Turkman je zaustavljen od strane domaćeg vratara te je to novi penal. Sada za lekeničane. Siguran izvođač bio je Novosel. 5:3. Polako ali sigurno lekeničani stišću i stižu. Kutleša je bio brži od obrane ali bilo je to previše desno. Probao je lobati ali ipak nedovljno jako. Mogu li lekeničani zabiti još jedan? Da nije bilo sučevog previda… Da Sisčani mogu mirno odgledati kraj susreta pobrinuo se sudac koji nije vidio očigledno zaleđe. Pet metara iza zadnje linije lekenika Segestin napadač prima loptu te pogađa za krajnjih 6:3. Nakon toga brojne zamjene u redovima obje ekipe. Ali ipak lekeničani su opasniji. Kutleša puca neometan sa dvadesetak metara. Bilo je tu još nekoliko prilika. Domaći vratar brani. Imali su domaćini također nekoliko dobrih prilika ali Sigur siguran.

Ostavi komentar

Prethodni članak:

Slijedeći članak: